Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde Volkan’dan Mert’e şaşırtan oyun!

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde Volkan’dan Mert’e şaşırtan oyun
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2021 17:11

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı, son bölümün ardından araştırılıyor. Kanal D’nin sevilen dizisinde en son 13. bölüm izleyici karşısına çıktı. Sadakatsiz'in son bölümünde Mert’in eşini aldattığı ortaya çıktı. Görüştüğü kişiye Bahar’a bunu neden söylediğini sormaya gittiğinde ise bu işin içinde Volkan’ın olduğunu öğrendi. İşte detaylar

Haberin Devamı

Sadakatsiz izleyicileri son bölümün ardından yeni bölüm fragmanına yoğun ilgi gösteriyorlar. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi isimlerin oyuncuları arasında yer alan Sadakatsiz’in yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Son bölümde Turgay, Asya'ya ona olan hislerini açıkladı. Ancak Asya ve Turgay Volkan'ın markajı altındaydı. Asya'yı arayan Volkan ona ateş püskürdü.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz izleyici karşısına çıkmadı. Son bölüm yine büyük bir heyecanla izlendi.

Mert’in eşini aldattığı ortaya çıktı. Görüştüğü kişiye Bahar’a bunu neden söylediğini sormaya gittiğinde ise bu işin içinde Volkan’ın olduğunu öğrendi. Volkan Mert’e, ‘Sen Bahar’ı hak etmiyorsun Mert! Sana onun kıymetini bilmeni söylemiştim ama sen hiç bilmedin.’ cümlesinin de geçtiği bir not bıraktı.

Haberin Devamı

Turgay, Asya'ya ona olan hislerini açıkladı. Ancak Asya ve Turgay Volkan'ın markajı altındaydı. Asya'yı arayan Volkan ona ateş püskürdü. Ancak Volkan nefret duyduğunu söylese de etrafındakilerin yorumu farklıydı. Selçuk, Asya ve Volkan’ın hala birbirine aşık olduklarını söyledi.

Asya'dan nefret ettiğini söyleyen Volkan, ne kadar inkar etse de bu durumun içinden çıkamadı ve Asya'nın kapısında adeta ona yalvardı.

BAKMADAN GEÇME!