Sadakatsiz son bölümde Derin'den Volkan'a şoke eden not... İşte Sadakatsiz 19. son bölümde yaşananların özeti

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz son bölümde Derinden Volkana şoke eden not... İşte Sadakatsiz 19. son bölümde yaşananların özeti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2021 18:37

Sadakatsiz son bölüm izle ekranı Kanal D'nin internet sitesinden erişime açıldı. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Sadakatsiz'in 24 Şubat tarihli 19. son bölümünde Asya'nın geçmişten gelen sürpriz misafiri Volkan ve Asya arasındaki dengeleri değiştirmesi ile dikkat çekti. Arkadaşı Sinan'la beraber Asya'nın İstanbul'a gitmesiyle çılgına dönen Volkan'ın; İstanbul'a gelerek ortalığı birbirine katması çarpıcı gelişmelerden oldu. Yolun sonuna gelen Derin'in Volkan'a bir not yazıp evi terk etmesi ise Sadakatsiz 19. son bölüme damga vurdu. İşte, Sadakatsiz son bölüm full izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Sadakatsiz 19. son bölüm Kanal D ekranlarında 24 Şubat Çarşamba akşamı sevenleri ile buluştu. Geride bıraktığı bölümlerle sosyal medyada gündem olan Sadakatsiz'de bu hafta, Volkan'ı terk ederek Derin'in en vurucu hamlesini yapması izleyenleri şoke ederken, Volkan'ın vereceği karar merak dolu anlara neden oldu. Öte yandan Volkan'ın Asya'ya Ali'ye tokat attığını itiraf etmesi bu hafta ekranlara gelen diğer gelişmelerden oldu.

SADAKATSİZ 19. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 19. Bölümde Asya'nın geçmişten gelen sürpriz misafiri tüm dengeleri değiştiriyor!

Öte yandan Volkan’ın Asya karşısında sergilediği zaaf onu duygusal olarak büyük bir çıkmaza sürüklerken, Hicran’ın gelişiyle ortaya çıkan gerçekler herkesi derinden sarsmıştır. Derin Volkan’la olan ilişkisini yoluna sokmak için elinden geleni yaparken, Asya’nın geçmişinden gelen sürpriz karşısında Volkan’ın tavrı ne olacaktır?

Haberin Devamı

Sadakatsiz son bölümde Derinden Volkana şoke eden not... İşte Sadakatsiz 19. son bölümde yaşananların özeti

Volkan'ın izini süren Derin artık yolun sonuna gelmiştir. Volkan'ın sürekli Asya'nın yanında olması, Asya'nın Derin'e anlattıkları onu çok mutsuz eder ve büyük bir şüpheye sürükler. Volkan'la tam arayı düzelttiğini düşünürken Asya'nın İstanbul'a gitmesi ve peşinden Volkan'ın da gitmesi artık dananın kuyruğunu koparır. İçindeki bu şüphelerle daha fazla yaşayamayan Derin bir kara alır. Volkan'a bir not yazıp evi terk eden Derin en vurucu hamlesini yapar. Derin'in gittiğini öğrenen Volkan şoke olur. Peki Derin nereye gitti? Volkan şimdi ne yapacak?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

SADAKATSİZ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi "Sadakatsiz" çarşamba akşamları Kanal D'de

BAKMADAN GEÇME!