Sadakatsiz son bölüm ardından 4. bölüm fragmanı yayınlandı – Sadakatsiz son bölüm izle

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz son bölüm ardından 4. bölüm fragmanı yayınlandı – Sadakatsiz son bölüm izle
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2020 10:34

Sadakatsiz dizisinin son bölümü ardından 4. Bölüm fragmanı da izleyicilerle buluştu. 21 Ekim’de yayınlanan Sadakatsiz son bölümüne Asya’nın tanık olduğu sahne damga vurdu. Volkan tarafından bir kez daha hayal kırıklığına uğratılan Asya, öğrendiği gerçekle sarsıldı. Tüm bu gelişmeleri kaçıranlar bir yandan Sadakatsiz son bölümü izlemenin yollarını ararken bir yandan da yeni fragmanı takip ediyor. İşte Sadakatsiz son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

 

Sadakatsiz son bölümünde şu gelişmeler yaşandı; Asya, Derin’in hamile olduğunu öğrenen Volkan’ın yapacağı seçimi merak eder. Volkan ya Derin’le olacak, bebeğin sorumluluğunu üstlenecektir ya da kendisini ve oğlunu seçecektir. Öte yandan Derin, Volkan’ın kendisini oyaladığını düşünmektedir ve ondan net bir cevap ister. İki kadın arasında sıkışıp kalan Volkan’ın seçimi, herkesin hayatını etkileyecektir.

SADAKATSİZ SON BÖLÜM İZLE

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Derin, Volkan ile olan ilişkisinde her şeyin harika gittiğini düşünmektedir. Volkan’ın Asya’dan ayrılacağından emin olan Derin, aldığı bir uyarı ile sorgulamaya girer. Asya ise plan yapmaktadır. Herkes olayların Asya tarafından bilinmediğini düşünse de işler öyle değildir. Volkan’a karşı gayet normal olan Asya neler yapacaktır? Asya’nın planı ne?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!