Sadakatsiz dizisindeki Selçuk kimdir? Tarık Emir Tekin ünlü ismin oğluymuş!

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz dizisindeki Selçuk kimdir Tarık Emir Tekin ünlü ismin oğluymuş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2021 16:53

Sadakatsiz dizisi oyuncuları arasında yer alan Selçuk karakteri merak edilen isimlerden biri. Her hafta çarşamba akşamları ekrana gelen dizide Selçuk karakterini Tarık Emir Tekin canlandırıyor. İşte Şevval Sam’ın oğlu olan Tarık Emir Tekin hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Sadakatsiz oyuncuları arasında bulunan Tarık Emir Tekin, Selçuk karakterine hayat veriyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk gibi isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda bulunan Tekin, 1997 doğumlu. Genç oyuncu, 2017 yılında 8 bin kişinin başvurduğu Oxford'un drama okuluna seçilen 17 kişiden biri ve ilk Türk olmuştu.

TARIK EMİR TEKİN KİMDİR?

1997 yılında dünyaya gelmiştir. Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğlu Tarık Emir dünyanın en prestijli okullarından biri olarak kabul edilen Oxford Üniversitesi'nde drama eğitimi almıştır.

Sadakatsiz dizisindeki Selçuk kimdir Tarık Emir Tekin ünlü ismin oğluymuş

Bir dönem aşk haberleriyle gündeme gelen Tarık Emir sevgilisi Leyla Tanlar ile görüntüleniyordu. Paramparça dizisinin güzel yıldızı Leyla Tanlar ile ayrıldıktan sonra Tarık Emir’in adı Dilan Deniz Çiçek’le anılmaya başlanmıştı.

Haberin Devamı

Şevval Sam'ın "Bir anne olarak çok mutluyum, oğlumla gurur duyuyorum" Tarık Emir Tekin, geçmiş yıllarda da 'Çıplak' adlı filmde rol almıştı.

BAKMADAN GEÇME!