Sadakatsiz 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Sadakatsiz yeni bölümde Volkan Asya'ya savaş açıyor!

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Sadakatsiz yeni bölümde Volkan Asyaya savaş açıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2020 19:22

Sadakatsiz 7. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Geride bıraktığı altı bölümde ekranlara damga vuran Kanal D'nin başarılı dizisi Sadakatsiz'in 18 Kasım Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak olan yeni bölümüne ilişkin fragmanında, Volkan'ın sözleri dikkat çekti. Volkan'ın velayet davasıyla ilgili Asya'yı geçmişte ailesinin geçirdiği trafik kazasını koz olarak kullanmak istemesi fragmanda heyecanlı anlara neden oldu. İşte, Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ve bu haftaki bölümde yaşanacakların özeti.

Haberin Devamı

Sadakatsiz 7. yeni bölümüyle 18 Kasım Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz'in yeni bölüm fragmanında Asya'nın Selçuk tarafından şikayet edilmesi ve Volkan'ın suçlamaları dikkat çekti. Asya'nın tüm bunlar karşısında neler yapacağı yeni bölümde belli olacak. İşte, Sadakatsiz dizisi 7. yeni bölüm fragmanı.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sadakatsiz 7. Bölüm Fragmanı yayında! Asya'nın ihaneti ortaya çıkarmasından sonra Volkan, Asya'ya savaş açıyor!

Asya'nın Volkan ve Derin arasındaki yasak aşkı herkese anlatmasından sonra Volkan hamlesini yapıyor. Asya ile bildiği bütün gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlı olan Volkan, Asya'yı geçmişinden vuruyor! Asya'nın ailesinin geçirdiği kazadaki sis perdesi Volkan'ın açacağı velayet davasında etkili olacak mı? Asya bu hamleye nasıl tepki verecek?

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Asya başarılı bir doktordur. Kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali’ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek… Volkan’ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, onu bambaşka sonuçlara ulaştırır. Asya bu hikayenin kurbanı olmamak için ne gerekirse yapmaya hazırdır.

SADAKATSİZ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi "Sadakatsiz" çarşamba akşamları Kanal D'de

BAKMADAN GEÇME!