Sadakatsiz 6. yeni bölüm fragmanı yayında - Sadakatsiz yeni bölümde beklenen gece! Asya'nın itirafı...

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz 6. yeni bölüm fragmanı yayında - Sadakatsiz yeni bölümde beklenen gece Asyanın itirafı...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2020 04:28

Sadakatsiz 6. yeni bölüm fragmanı Kanal D ekranlarına geldi. Beş bölümlük macerasında izleyenler tarafından büyük beğeni toplayan Sadakatsiz'in 11 Kasım Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak olan yeni bölümüne ilişkin fragmanında, Asya ve Volkan'ın, Gönül Güçlü'nün yemek davetine katılması dikkat çekti. Asya'nın Derin'in ailesine yapacağı itiraf yemek masasına bomba gibi düşecek. İlk tanıtım fragmanında da yer alan olaylı sahne bu hafta ekranlara damga vuracak. İşte, Sadakatsiz 6. yeni bölüm fragmanı ve bu haftaki bölümde yaşanacakların özeti.

Haberin Devamı

Sadakatsiz 6. yeni bölümüyle 11 Kasım Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği Sadakatsiz'in merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İplerin kopacağı yeni bölümde bu hafta Asya'nın Derin'in ailesine Volkan'la olan ilişkisini açıklaması damga vuracak. Volkan ve Derin'in şoke eden itiraf karşısında neler yapacağı ise yeni bölümde belli olacak. İşte, Sadakatsiz dizisi 6. yeni bölüm fragmanı.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sadakatsiz 6. Bölüm Fragmanı yayında! Asya ve Volkan, Gönül Güçlü'nün yemek davetine icabet ediyor. Volkan'ın tedirginlikle katıldığı bu akşam yemeğine ise Asya'nın ihanet itirafı geceye damga vuruyor! Asya, Haluk Güçlü'ye, Volkan'ın kendisini Derin'le aldattığını itiraf ediyor. Bu itirafın ardından Volkan ve Derin nasıl bir açıklama yapacak? Haluk ve Gönül bu duruma ne tepki verecek?

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Asya başarılı bir doktordur. Kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali’ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek… Volkan’ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, onu bambaşka sonuçlara ulaştırır. Asya bu hikayenin kurbanı olmamak için ne gerekirse yapmaya hazırdır.

SADAKATSİZ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi "Sadakatsiz" çarşamba akşamları Kanal D'de

 

BAKMADAN GEÇME!