Sadakatsiz 30. son bölümde Asya doğum gününde bombayı patlattı... İşte Sadakatsiz son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz 30. son bölümde Asya doğum gününde bombayı patlattı... İşte Sadakatsiz son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2021 18:31

Sadakatsiz 30. bölüm full izle ekranı internet platformundan erişime açıldı. Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz'in 19 Mayıs tarihli 30. son bölümünde babasının eski nişanlısı Asya Günalan’ın gelişi, Asya’nın geçmişinde yüzleşmesine neden olurken; Derin'in bulduğu mektuplar dikkat çekti. Volkan'ı kaybetme korkusuyla yapmadığı şey kalmayan Derin Ali'nin doğum gününde rezillik çıkarmak isterken, Asya'nın herkesin içinde Derin'in bebeğini düşürdüğünü ve hamile olmadığını söylemesi Sadakatsiz 30. son bölüme damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Sadakatsiz son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölümle ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Sadakatsiz son bölüm tek parça yayınlandı. Sevilen ve ilgi gören Sadakatsiz'in 19 Mayıs tarihli bölümünde yine heyecan eksik olmadı. Bu haftaki bölümde Hastane odasından Gönül'le yaptığı görüşmede iyi olduğunu söyleyen Haluk herkese mutlu haberi verdi. Diğer yandan Asya’ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, partide yaşanan büyük yüzleşme izleyenleri şoke etti. Sadakatsiz 30. son bölümü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

SADAKATSİZ 30. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asya Günalan’ın gelişi, Asya’nın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Asya’ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, Asya da kendi adına yeni kararlar alma arifesindedir. Ali’nin doğum günü, geçmişle gelecek arasında beklenmedik bir köprü kurarken, herkesi bir araya getiren partideki hangi sürpriz gelişme o günü unutulmaz kılacaktır?

Haberin Devamı

Asya, geçmişte kendi anne ve babasının hataları yüzünden hala çektiği sıkıntıları Volkan ile paylaşıyor. Bu durumları Ali'nin de yaşamasını istemediğini ve bu yüzden anne babalık konusunda daha sağlıklı davranmaları gerektiğini söylüyor!

Derin, tehlikeli hamleler yapmaya devam ediyor. Asya Günalan'ın odasına giren Derin, onun çantasındaki mektupları ele geçiriyor.

Volkan'ı kaybetme korkusuyla yapmadığı şey kalmayan Derin, yine hedefine Asya'yı alıyor. Bu defa da Ali'nin doğum gününe gelerek eski anıları Asya'nın gözüne sokmaya başlıyor ancak bu defa haddini aşıyor!

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

SADAKATSİZ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi "Sadakatsiz" çarşamba akşamları Kanal D'de...

BAKMADAN GEÇME!