Sadakatsiz 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı - Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, hangi gün?

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı - Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, hangi gün
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2020 19:32

Sadakatsiz 3. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Asya'nın Volkan ve Derin arasındaki görüntülü konuşmayı yakaladığı Sadakatsiz yeni bölüm fragmanında, Derin'in yaşadığı ilişkiyle ilgili büyük gerçeği Asya'ya söylemesi dikkat çekti. Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenen Sadakatsiz 3. yeni bölümüyle bu hafta izleyenlerle buluşacak. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? İşte, Sadakatsiz 3. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacakların özeti.

Haberin Devamı

Sadakatsiz 3. yeni bölümüyle 21 Ekim Çarşamba akşamı diziseverlerin karşısına çıkacak. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği Sadakatsiz'in yayınlanan 3. bölüm fragmanında, Derin'in Volkan ile 2 yıldır birlikte olduklarını itiraf etmesi Asya'yı büyük bir yıkıma daha uğrattı. Asya'nın Volkan ve arkadaşlarından alacağı intikamın ipuçları yeni bölümde belli olacak. İşte, Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sadakatsiz 3. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Asya, Derin ile olan konuşmasında kendisini şoke eden bir bilgiye ulaşıyor!

Asya, Derin'i bir dükkandan çıkarken yakalıyor ve çocuğu doğurmaya karar verdiğini öğrendiğini söylüyor. Derin ise ona, sevgilisinin karısından ayrılıp kendisi ile evleneceğini söyler. Bunun üzerine Asya, karısını aldatan bir insana nasıl inanabildiğini sorgularken ilginç bir detayın farkına varıyor. Asya, kocası Volkan'ın 3 aydır Derin ile bir ilişkisi olduğunu bilmektedir. Derin ise, 2 yıldır birlikte olduklarını itiraf eder. Bu bilgi üzerine Asya, yakın arkadaşlarının da dürüst olup olmadıklarını sorgulamaya başlar.

Haberin Devamı

Volkan içinde bulunduğu yasak aşkı sonuna kadar gizliyor. Fakat Asya'nın şüpheleri işlerin karışmasına sebep oluyor. Bir taraftan Derin'in aramalarına kayıtsız kalamayan Volkan görüntülü konuşma yaparken Asya'nın radarına yakalanıyor!

SADAKATSİZ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Kanal D’nin, BBC’nin Bafta Ödüllü dizisi Doctor Foster’dan uyarlanan dizisi “Sadakatsiz”, dizisi çarşamba akşamları ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümü bu hafta 21 Ekim Çarşamba akşamı ekranlara gelecek.

BAKMADAN GEÇME!