Sabriye Şengül kimdir? Survivor Sabriye kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Sabriye Şengül kimdir Survivor Sabriye kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 21:20

Survivor'da ünlüler takımı yarışmacısı olan Sabriye Şengül, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Sabriye Şengül'ün ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Takım arkadaşları tarafından performansının kötü olması sebebiyle dışlanan Sabriye Şengül kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor ünlüler takımında eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Sabriye Şengül bu hafta bir kez daha eleme potasından kurtuldu. Elemeye Fatih, Erdi ve Sadin ile birlikte çıkan Sabriye Şengül Sadin'in yarışmaya veda etmesi ile bir kez daha rahat nefes aldı. Peki Sabriye Şengül kimdir?

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması.

Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

BAKMADAN GEÇME!