Ramo dizisinin 2. bölüm fragmanları yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Ramo dizisinin 2. bölüm fragmanları yayınlandı Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2020 13:44

Murat Yıldırım, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat gibi isimlerin rol aldığı Ramo dizisi, bu hafta ikinci bölümüyle ekran önüne çıkacak. İlk bölümün ardından bu hafta neler olacağı diziseverler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Ramo dizisinin 2. bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

Yağız Alp Akaydın'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinin 2. bölümü 21 Ocak'ta ekran önüne çıkacak. İşte, Ramo dizisinin 2. bölüm fragmanları...

Ramo'nun bu akşam yayınlanacak 2. bölümünde;

Ramo’nun Cengiz’i öldürmesiyle beraber Adana’da işler karışacak, Ramo bu hamlesinin bedelini hiç ummadığı bir şekilde ödeyecektir.

Ramo, can dostu Boz’u kurtarmış, Cengiz’i vurmuştur. Gözünü karartıp her şeyi riske atan Ramo, Boz’la beraber eve döner.

Haberi çoktan almış olan aile üyeleri öfkelidir. Ramo’nun meclisin kararını hiçe sayıp, başına buyruk davranması, bütün ailenin yok edilme fermanının da imzalanmasıdır. Her ne kadar aile üyeleri ona sırt çevirmiş görünse de, Fidan ve Fatoş Ramo’nun yanında durur.

Haberin Devamı

Öte yandan Cengiz’in ölümü öğrenen Yıldırım ailesinin evine ateş düşer. Neslihan ve Halef karşılık verme planları yaparken duygularına yenilen Sibel, Ramo'dan hesap sormaya gider. Sibel, elindeki silahı Ramo’ya doğrultur ve babasının intikamını alacağını söyler. İkili hesaplaşır.

Ramo’nun Cengiz’i öldürmesiyle beraber Adana’da işler karışacak, Ramo bu hamlesinin bedelini hiç ummadığı bir şekilde ödeyecektir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!