Rahmi Özkan kimdir? İşte Rahmi Özkan'ın kızı ve torunu

Güncelleme Tarihi:

Rahmi Özkan kimdir İşte Rahmi Özkanın kızı ve torunu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2019 09:58

Gündüz kuşağı programı Müge Anlı'nın ünlü avukatı Rahmi Özkan, yaptığı açıklamalar ve sorduğu sorularla dikkatleri üzerine çekiyor. Müge Anlı programıyla tanınan Rahmi Özkan'ın kızı programda babasına sürpriz yapmış, ünlü avukat duygusal anlar yaşamıştı. Peki, Rahmi Özkan kimdir? İşte Rahmi Özkan'ın kızı ve torunu

Haberin Devamı

İş, sanat ve sosyete dünyasının yanı sıra, yeraltı dünyasından birçok kişinin avukatlığını yapan Hüseyin Rahmi Özkan olan ünlü avukat, 1939 yılında Şanlıurfa‘nın Siverek ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini doğduğu ilçede, liseyi ise Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi’nde tamamladı. 1958 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine girdikten sonra derneklerde aktif olarak yer aldı. Rahmi Özkan, fakültedeki talebe derneklerinde gösterdiği sosyal çalışmalar sonucu önce hukuk fakültesi talebe o tarihteki üniversitelerin üst teşekkülü olan Milli Türk Talebe Birliği genel kuruluna hukuk fakültesi delegesi olarak iştirak etti. Milli Türk Talebe Birliği genel kurul başkanlığına, daha sonra da Milli Türk Talebe Birliği İstanbul icra konseyi başkanlığına 1961 yılında seçildi. Bu görevini 1963 yılına kadar sürdürdü.

Haberin Devamı

1963- 1965 arasında askerlik görevini yedek subay olarak yaptı. 1966 yılında hukuk fakültesinde derslerine dönerek 1969 Şubatında mezun olmuştur. 1970 yılında yazıhanesini açarak İstanbul Barosuna kayıtlı serbest avukatlık yapmaya başladı.

Müge Anlı‘nın televizyonda sunduğu “Tatlı-Sert” isimli bir programının avukatlığını üstleniyor. Daha önce de Serap Ezgü‘nün programında danışman olarak görev aldı. Her ne kadar Müge Anlı programıyla tanınırlığı artırsa da bir döneme damga vuran Rahmi Özkan, Haluk Bilginer ve Cem Kurtoğlu'nun sunduğu 'Sıcağı Sıcağı'na programına da konuk olarak katılmıştı. Rahmi Özkan’ın kızı Sahra Özkan, İstanbulspor'un eski futbolcularından Serdar Kızılavaz'la evli.

VEFAT EDEN TORUNU

Rahmi Özkan kimdir İşte Rahmi Özkanın kızı ve torunu

 

BAKMADAN GEÇME!