Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanında Ayşegül neyi tercih edecek?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanında Ayşegül neyi tercih edecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 10:13

Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanı tıpkı son bölüm gibi adrenalin dolu geçecek. Çınar ve Nevra'nın bir dakika bile boş durmayarak kurdukları plan ortalığı fena halde karıştırdı. Eda'yı planlarının bir parçası olarak kullanan ikili, Poyraz'a kurdukları tuzak ile Ayşegül'ü fena halde sıkıştırdı. Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanında yeni kararlar vermek zorunda kalacak olan Ayşegül, Poyraz'ı hayatında yeniden konumlandıracak. Peki, Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanında bu durum için çözüm bulunabilecek mi? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanı ile yine ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor. Yayınlanan son bölümde Nevra, Çınar, Eda koalisyonunun kurduğu ittifak, Ayşegül ile Poyraz'ın arasına çöp sokmak için her türlü yolu deneyecektir. Nitekim, Eda üzerinden Poyraz'a kurulan oyun, Ayşegül'ü mahfetmeye yetmiştir. Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanında öğrendiği bu durumun üzerinden nasıl kalkabileceğini bilmeyen Ayşegül, yeni bölümde neler yapacaktır?

Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Eda’nın Poyraz’ı baştan çıkarma görevinden habersiz olan Ayşegül ve Poyraz evlerinin kapılarını Eda’ya açarlar. Eda kızına ulaşmak için Poyraz’ı tavlamanın yollarını aramaya başlar. Nevra'nın verdiği görevi yerine getirmek isteyen Mümtaz'ın, Poyraz'ın yardımına ihtiyacı vardır. Ancak kalkıştıkları işin sonu hiç de bekledikleri gibi olmayacaktır.

Haberin Devamı

Nevra ve Çınar'ın kurban seçtiği Meltem, Zülfikar'ın endişelerini haklı çıkararak iyice kötüleşir ve herkesi şok edecek bir işe kalkışır.

Seri katil ise nihayet Orhan Solmaz’ı bulmuştur. Böylece Taşkafa için tehlikeli bir geri sayım başlar. 
Eda Poyraz ve Ayşegül’ün arasına girmenin ne kadar zor olduğunu keşfetse de Nevra’nın tehditleri yüzünden durma şansı yoktur. Son hamlesi Ayşegül ve Poyraz aşkını büyük bir sınavla yüz yüze bırakacaktır. 

75. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Poyraz, Çınar’ın planıyla ölümle burun buruna gelir. Üstelik Çınar artık Poyraz’ın kimliğini öğrenmiştir. Poyraz, Çınar ve Nevra’nın karşısına dikilir. Kozlarını nihayet paylaşırlar. Ama Çınar’ın Poyraz’ı bu kadar kolay rahat bırakmaya niyeti yoktur. Poyraz’ın sevdiklerine zarar vererek ondan intikam almaya karar verir.

Taşkafa kendisini bıçaklayan İsa’yı affetmeye hazır olsa da bir görgü tanığının ifadesi her şeyi mahveder. Bahriler ne yapıp edip o ifadeyi geri aldırmanın peşine düşerler. Ama bu tahmin ettikleri kadar kolay olmayacaktır. Üstelik bu macerada yolları sürpriz bir isimle kesişecektir...

Haberin Devamı

Poyraz tüm olumsuzluklara rağmen yeni bir hayata başlamaya kararlıdır. Ama hiç beklemedikleri bir misafir evlerine ve hayatlarının ortasına bomba gibi düşer...

BAKMADAN GEÇME!