Poyraz Karayel yayınlanan son bölümün ardından 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel yayınlanan son bölümün ardından 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 22:51

Poyraz Karayel bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyen herkesi ekran başına kilitledi. Kanal D ekranlarının izleyiciler tarafından fenomen dizisi haline gelen Poyraz Karayel'de bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşanan gelişmeler oldukça nefes kesiciydi. Son bölümde Poyraz'ın Çınar ve Nevra'nın karşısına çıkması izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Ayşegül konusunda Çınar'a tehditler savuran Poyraz, deli dolu yanını onlara da göstermeyi ihmal etmedi. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında arama yapmaya başladılar. Peki, Poyraz Karayel 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Poyraz Karayel bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen sürükleyici dizisi Poyraz Karayel yeni bölümüyle haftaya çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşanan ilginç gelişmeler herkes tarafından şaşkınlık uyandırdı. Son bölümde Poyraz, Çınar’ın planıyla ölümle burun buruna geldi. Üstelik Çınar artık Poyraz’ın kimliğini tamamen öğrenmiştir. Poyraz, Çınar ve Nevra’nın karşısına dikildi ve olanlar oldu. İzleyiciler dizinin son bölümünün bitmesinin hemen ardından Poyraz Karayel 76. bölüm fragmanı hakkında araştırma yaptılar. Peki, Poyraz Karayel 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 76. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Poyraz, Çınar’ın planıyla ölümle burun buruna gelir. Üstelik Çınar artık Poyraz’ın kimliğini öğrenmiştir. Poyraz, Çınar ve Nevra’nın karşısına dikilir. Kozlarını nihayet paylaşırlar. Ama Çınar’ın Poyraz’ı bu kadar kolay rahat bırakmaya niyeti yoktur. Poyraz’ın sevdiklerine zarar vererek ondan intikam almaya karar verir.

Taşkafa kendisini bıçaklayan İsa’yı affetmeye hazır olsa da bir görgü tanığının ifadesi her şeyi mahveder. Bahriler ne yapıp edip o ifadeyi geri aldırmanın peşine düşerler. Ama bu tahmin ettikleri kadar kolay olmayacaktır. Üstelik bu macerada yolları sürpriz bir isimle kesişecektir...

Poyraz tüm olumsuzluklara rağmen yeni bir hayata başlamaya kararlıdır. Ama hiç beklemedikleri bir misafir evlerine ve hayatlarının ortasına bomba gibi düşer...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Poyraz, aradıkları ismin Nevra olduğunu ortaya çıkarmıştır. Artık kendisine göre daha fazla ajanlık görevine devam etmesinin gereği yoktur. Poyraz istifa eder.

Ayşegül, Poyraz ve Sinan yepyeni bir hayata adım atarlar. Ama İsa’nın Taşkafa ile ilgili öğrendiği gerçek Poyrazların hayatını da etkileyecektir. İsa'nın öfkesini Poyraz bile dindiremeyince, İsa geri dönüşü zor bir hata yapar.

Haberin Devamı

Eda Kerem’i son anda kaçırmayı başarır. Herkesin peşinde olduğu Kerem, onu kaçıran Eda'ya, hayatını altüst edecek bir bilgi verir. Ayşegül'ün ihanetine şahit olan Çınar ise yıkılmıştır. Nevra, dağılmış Çınar'ı ayağa kaldırıp öfkesini, hak edenlere yöneltmesini sağlar. Çınar ihanetin bedelini ödetmek için Hikmet sandığı Poyraz’ı ve Ayşegül’ü ortadan kaldırmaya karar verir ve hemen harekete geçer. Poyraz ve Ayşegül ise onlara doğru yaklaşan tehlikenin farkında bile değildir...

DİZİNİN GENEL KONUSU

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı bir hikaye...

Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.

BAKMADAN GEÇME!