Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte son bölümden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 23:33

Payitaht Abdülhamid bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Ekranların izleyiciler tarafından oldukça tutulan ve severek izlenilen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümleriyle cuma akşamları ekranlarda olacak. Soluksuz takip edilen tarihi dizinin son bölümünde hayret verici anlar yer aldı. Son bölümde Theodor Herzl Siyonist Kongreyi topladı. Kürsüye çıkıp Yahudi devletini nasıl kuracağını anlattı. Artık Yahudilerin doğal lideri konumundaydı. Heyecan dolu son bölümün ardından dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Payitaht Abdülhamid 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Payitaht Abdülhamid dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde tarih kokusu adeta ekranlardan hissedildi. TRT 1 'in yeni yapımlarından birisi olan Payitaht Abdülhamid dizisi, bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Cuma akşamları yayınlanmaya başlayan Payitaht Abdülhamid dizisinde bu akşam nefes kesen dakikalar yer aldı. Son bölümde Bidar Kadın, Şehzade Abdülkadir’e serzenişte bulundu. Dayısı Mehmet Paşa için bir şeyler yapması gerekiyordu. Abdülkadir kararlı bir şekilde, Sultan Abdülhamid’in yanına doğru gitti. Hayret verici son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Payitaht Abdülhamid 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid dizisi 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Sultan Abdülhamid, Hiram’ın mesajlaşmasını çözmüştür. Hiram’ın kaçırılacağı saatte bir yemek daveti tertipler. Tüm Paşalar yemeğe davet edilmiştir. Sultan Abdülhamid saatini tam sekizde durdurur. Saatin akrebi haine dönmüştür… Bidar Kadın, Şehzade Abdülkadir’e serzenişte bulunur. Dayısı Mehmet Paşa için bir şeyler yapması gerekiyordur. Abdülkadir kararlı bir şekilde, Sultan Abdülhamid’in yanına doğru gider. Fakat hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Theodor Herzl Siyonist Kongreyi toplamıştır. Kürsüye çıkıp Yahudi devletini nasıl kuracağını anlatacaktır. Artık Yahudilerin doğal lideri konumundadır. Fakat kürsüye çıkması için halletmesi gereken mühim bir sorun vardır. Sultan Abdülhamid’e, Mehmet Paşa ile ilgili önemli bir bilgi gelir. Bu işin içinde Almanya yer alıyordur. Hünkârın bu mühim mesele ile ilgili tepkisi oldukça ilginç olacaktır... Ömer ve Yusuf Saraydan, Hünkârın hususi mührü ile mühürlenmiş bir sandık alır ve limana götürürler. Acaba sandıkta ne vardır? Sultan’ın suikast sırasında arabasının çarpması ile Saraya tedavi için getirilen ve hafızasını kaybetmiş olan Melike / Ahsen geçmişini hatırlamak için çabalar ve yatağında ona geçmişini hatırlatacak bir ize rastlar.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Global Monarşi hesaplar peşinde… İngilizler, Sultan Abdülhamid’in (Bülent İnal) hilafet makamının kudretiyle Hindistan’da büyük darbe almışlardır. “Düşman” bu hamleye karşılık Sultan Abdülhamid’e büyük bir tertip peşine düşmüştür. Global Monarşi, Theodor Herzl’a (Saygın Soysal) gazetesine atması ortalığı karıştıracak bir manşet gönderir. Mahmut Paşa (Hakan Boyav) Payitaht'ta başka planlar peşindedir… Bunun için Hiram’ı (Berkan Şal) marifetiyle organize eder. Sultan kendisi için tertiplenen planın tam ortasında kalacak mıdır? Yoksa bu olaylar onun içlerindeki hain plan yapanları bulması için önüne gelen bir fırsatın habercisi midir? Sultan Abdülhamid, yanında ve karşısında olanları görmek için hangi düşüncelerle hareket edecektir? Sultan Abdülhamid’in ince planı nedir? Mahmut Paşa, adını planladığı gizli işten uzaklaştırmak için çok kurnazca bir hamle yapar. Abdülhamid, Hiram’ı sorgulamaya alacaktır… Ve bu tertibin başındaki kişi olarak kimi tutuklama emrini verecektir? Payitaht’ta yaşanan bu gerilim dolu zamanlar, Bidar Kadın’da (Özlem Conker) büyük bir endişe uyandırır. İşin arkasını araştırmaya karar verir. Fakat hiç ummadığı bir tepki ile karşılaşacaktır. Bidar Kadın, kimin engeline takılacaktır? Celal (Umut Kurt), Hiram’ın peşindedir… Hiram kimseyle temas kurmaz. Celal, Hiram’ın her hareketini Sultan'a bildirir. Celal’in gözden kaçırdığı bir şey vardır… Abdülhamid bu detayı atlamaz…

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!