Payitaht Abdülhamid son bölümün ardından yeni fragman yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Payitaht Abdülhamid son bölümün ardından yeni fragman yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 12:35

Payitaht Abdülhamid dizisi bu akşam 8. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Tarihe ışık tutan sahneleriyle sık sık sosyal medyaya da konu olan Payitaht Abdülhamid ‘in son bölümünde yaşananların ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu. Peki, Payitaht Abdülhamid 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Payitaht Abdülhamid yeni bölümü son bölümün hemen ardından merak konusu oldu. Tarihi dizinin final sahnesi kafalarda soru işareti bıraktı. Payitaht Abdülhamid'in ekrana gelen son bölümünde payitahtı devirerek Osmanlı topraklarını parçalamak isteyen casuslar, içerideki misyonlarına kaldıkları yerden devam ederken; her şeyin farkında olan Sultan Abdülhamid, bu oyunu bozmak için elinden geleni yaptı. Dizideki yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler şimdiden fragman araştırması yapıyor. 

Payitaht Abdülhamid  9. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osmanlı’ya hâkimiyet kurmaya ve yok etmeye çalışan dış güçler, yine yılmadan sinsi planlarına devam edecek. Osmanlı'nın başındaki yeni sorun Herzl’in ayaklandırmayı Payitaht'ta yaratmak istediği Ermenilerle olan iş birliği olacak! Yönetmenliğini Serdar Akar’ın üstlendiği, senaryosunu Uğur Uzunok’un yazdığı dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde olacaklar: Ermeni komiteciler Payitaht'ı kana bulamak için İstanbul'a silah yığmaya çalışıyor. Hesap etmedikleri biri var; Sultan Abdülhamid! Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Celal (Umut Kurt) ve Kemalettin'in (Eren Hacısalihoğlu) Filistin'den getirdiği ajanı usta bir planla İngilizlere karşı kullanıyor. Ömer (Akın Akınözü) annesinin intikamı için Hiram'ın (Berkan Şal) peşine düşüyor. Ömer hedefe giderken kurulmuş bir ok gibi yayından fırlıyor. Fakat başına geleceklerden habersizdir. Valide Sultan'ın (Şefika Ümit Tolun) Saraya gelmesi Bidar Kadın (Özlem Conker) ve Seniha Sultan (Selen Öztürk) arasındaki muharebeyi iyice kızıştırıyor. Valide Sultan'ın hükmü Saraydaki dengeleri bozacak. Sara (Elena Vineova) kurtuluş hediyesi olarak Mahmut Paşa'ya büyük bir hediye veriyor. Ancak bu hediye Mahmut Paşa'nın kâbusu olacak. Melike (Ezgi Eyüboğlu) mazisinin sırlarını aralamak için Saraydan çıkmak zorunda. Abdülkadir (Can Sipahi) Melike'nin yardımına koşuyor. Ama bu başına büyük bir bela açacak.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), düşmanlarının oyunlarına karşı kendi hamlesini yaptı. Filistin'de, Celal (Umut Kurt) ve Kemalettin (Eren Hacısalihoğlu) gözlerini kan bürümüş Müslüman kılığındaki İngilizlere karşı canlarını ortaya koyarken, Sultan ise Saray'a sızan yılanın bizzat karşısına dikiliyor. Sultan'ın yıllar önce kurduğu oyunun karşısında bir engel duruyor: Melike'nin (Ezgi Eyüboğlu) karanlık geçmişi. Theodor Herzl (Saygın Soysal), gittikçe acımasızlaşan planlarına bir yenisini daha eklemek istiyor. İstediği tek şey anarşi ve şehirde yayılacak huzursuzluk. Ömer (Akın Akınözü) çetin bir savaşın içinde. Bir yandan annesini kaçıran Hiram'ın (Berkan Şal) alçaklığından ve yapabileceklerinden çekiniyor, bir yandan da içini yakan öfkesiyle en kuvvetli yumruğunu Hiram'a indirmek istiyor. Bu iki çelişkiden geriye kalacak olan hakikat Ömer'in kaderini tayin edecek. Haremde bitmek bilmeyen Seniha (Selen Öztürk) - Bidar Kadın (Özlem Conker) muharebesi gittikçe tatsızlaşırken, Fatma Pesent'in (Zeynep Özder) hamlesiyle dengeler derinden sarsılacak. Haremde kaçan huzuru geri getirmek için Rahime Perestu Valide Sultan, saraya teşrif ediyor. Valide Sultan'ın saraya gelişi haremde büyük tedirginlik yaratıyor. Valide Sultan, haremde ikbal ve felaketin kol kola gezdiğini herkese hatırlatacak. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!