Payitaht Abdülhamid bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Payitaht Abdülhamid bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 23:39

Payitaht Abdülhamid dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmayı başardı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümleriyle cuma akşamları ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Sultan Abdülhamid'in zehirlendiği haberi Sarayda hüzün ve endişe yarattı. Sarayda yapılan aramada zehir bulundu. Abdülhamid'in merhameti, eceli kapısına getirdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Payitaht Abdülhamid 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Payitaht Abdülhamid dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlerine oldukça tarih kokan dakikalar yaşattı. Ekranların başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümleriyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde heyecanlı anlar yaşandı. Son bölümde Sara, Mahmut Paşa’dan onu zorlayacak bir istekte bulundu. Ve bunu itirazsız kabul etmeye mecburdu. Seniha, Mahmut Paşa’dan şok bir teklif aldı. Nefes kesen son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Payitaht Abdülhamid 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Payitaht Abdülhamid’in 17 Mart Cuma akşamı yayınlanacak bölümünde, Sultan Abdülhamid’in zehirlendiği haberiyle etrafında zehirli oyunlar oynayanlar da kendi yüzlerini göstermeye başlıyor. Dizinin 4. bölümünde neler olacak? Sultan Abdülhamid'in (Bülent İnal) zehirlendiği haberi Sarayda hüzün ve endişe yaratır. Sarayda yapılan aramada zehir bulunur. Abdülhamid'in merhameti, eceli kapısına getirmiştir. Sara (Elena Vineova), Mahmut Paşa’dan (Hakan Boyav) onu zorlayacak bir istekte bulunur. Ve bunu itirazsız kabul etmeye mecburdur. Seniha (Selen Öztürk), Mahmut Paşa’dan şok bir teklif alır. Bu teklif Seniha'nın kirli geçmişiyle yüzleşmesine sebep olur. Abdülkadir (Can Sipahi), dayısı Mehmet Paşa’nın (Mehmet Bozdoğan) üzerine yıktığı suçu temizleyemeyecek kadar başı derttedir. Abdülhamid'in zehirlenmesi haberiyle düşmanlara gün mü doğacaktır? Bu durum karşısında kim hangi safta yerini alacaktır?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Hiram’ın (Berkan Şal) mesajlaşmasını çözmüştür. Hiram’ın kaçırılacağı saatte bir yemek daveti tertipler. Tüm Paşalar yemeğe davet edilmiştir. Sultan Abdülhamid saatini tam sekizde durdurur. Saatin akrebi haine dönmüştür… Bidar Kadın (Özlem Conker), Şehzade Abdülkadir’e (Can Sipahi) serzenişte bulunur. Dayısı Mehmet Paşa için bir şeyler yapması gerekiyordur. Abdülkadir kararlı bir şekilde, Sultan Abdülhamid’in yanına doğru gider. Fakat hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Theodor Herzl (Saygın Soysal) Siyonist Kongreyi toplamıştır. Kürsüye çıkıp Yahudi devletini nasıl kuracağını anlatacaktır. Artık Yahudilerin doğal lideri konumundadır. Fakat kürsüye çıkması için halletmesi gereken mühim bir sorun vardır. Sultan Abdülhamid’e, Mehmet Paşa ile ilgili önemli bir bilgi gelir. Bu işin içinde Almanya yer alıyordur. Hünkârın bu mühim mesele ile ilgili tepkisi oldukça ilginç olacaktır... Ömer (Akın Akınözü) ve Yusuf ( İbrahim Kendirci) Saraydan, Hünkârın hususi mührü ile mühürlenmiş bir sandık alır ve limana götürürler. Acaba sandıkta ne vardır? Sultan’ın suikast sırasında arabasının çarpması ile Saraya tedavi için getirilen ve hafızasını kaybetmiş olan Melike / Ahsen (Ezgi Eyüboğlu) geçmişini hatırlamak için çabalar ve yatağında ona geçmişini hatırlatacak bir ize rastlar.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!