Paslı çifti nasıl öldü, katilleri kim? Cahit Paslı ve Hatice Paslı cinayetinin detayları

Güncelleme Tarihi:

Paslı çifti nasıl öldü, katilleri kim Cahit Paslı ve Hatice Paslı cinayetinin detayları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2022 12:03

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde hayvancılıkla uğraşan 44 yaşındaki Cahit Paslı ile eşi 38 yaşındaki Hatice Paslı’nın ormanlık alanda cesetleri bulundu. Antrenman yapan iki enduro motosiklet sporcusunun tesadüfen cesetlerini bulduğu karı- kocanın tüfekle vurulduğu belirlendi. Peki, Paslı çifti nasıl öldü, katilleri kim? Cahit Paslı ve Hatice Paslı cinayetinin detayları

Haberin Devamı

Fethiye'de de 44 yaşındaki Cahit Paslı ile eşi 38 yaşındaki Hatice Paslı’nın ormanlık alanda cesetleri bulundu. Yapılan ilk incelemede Cahit Paslı’nın göğsünden, Hatice Paslı’nın ise sırtından tüfekle yakın mesafe atışıyla vurulduğu belirlendi.

Çiftin iki çocuğundan 18 yaşındaki Tolga Paslı da olay yerine gelerek savcıya bilgi verdi. Yakınları tarafından jandarmaya verilen bilgide ise Cahit Paslı’nın bir hafta önce aynı yol üzerinde kendisi gibi hayvancılıkla uğraşan Ali V. ile tartıştığı öne sürüldü.

MÜGE ANLI’YA BAŞVURDULAR

2016 yılında yaşanan olay ardından çiftin yakınları Müge Anlı ve ekibine başvurdu. Üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen aydınlatılamayan cinayette köylülerden biri şüpheli olarak gösteriliyor.

BAKMADAN GEÇME!