Paramparça 80. bölüm fragmanında Cansu yaşam mücadelesi veriyor

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 80. bölüm fragmanında Cansu yaşam mücadelesi veriyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 13:00

Paramparça yeni bölüm fragmanıyla duygu seli yaşatacak gelişmelerin sinyalini verdi. Pazartesi günlerinin uzun soluklu dizisinin bu akşam ekrana gelecek 80. bölümünde trafik kazası geçiren Cansu'nun akıbeti belli olacak. Maide Hanım'ın hazırladığı itiraf sahnesi ise Asuman ve Candan'ın eline geçecek. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Paramparça 80. bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar!

Haberin Devamı

Paramparça dizisinin macerası kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam izleyici karşısına çıkacak olan Paramparça 80. bölüm fragmanında Cansu ve bebeğinin hayat mücadelesi damga vurdu. Bebeğini doğurmak için kendi hayatını riske atan ancak kaza geçirdiği için kanlar içerisinde kalan Cansu, yaşayacak mı? Dizinin takipçilerinin merak ettiği bu soruya yanıt, yeni bölümde gelecek. İşte, Paramparça 80. bölüm fragmanı!

Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın başrollerini paylaştığı Paramparça’nın bu haftaki yeni bölümünde Burhan Bey’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yaşanan kaza Cansu ve bebeğinin hayatını tehlike altına sokar. Uçurumdan düşen aracı uzun süre kimse fark edemez Hamilelik okulunda Cansu’yu bekleyen Deniz, uzun süre sonra genç kadından haber alamayınca ters giden bir şeyler olduğunu anlar. Deniz, Cihan’a Cansu’nun ortadan kaybolduğu haberini verir. Saatler geçmekte ancak Cansu’dan haber gelmemektedir. Herkesin seferber olduğu sırada gelen telefon Deniz ve Cihan başta olmak üzere herkesi perişan eder. Tüm aile hastaneye ulaştığında ise acı açıklamalar yapılmakta, baş sağlığından bahsedilmektedir. Öte yandan bir itiraf CD’si hazırlayan Maide Hanım, bu CD’yi Dilara’ya iletir. Ancak CD, Dilara yerine Asuman ve Candan’ın eline geçer. Ellerine yeni bir koz olan ikili, bunu en iyi şekilde kullanmak için planlar yapar. Selma, Cihan’dan aldığı talimatla, Harun’un paravan şirketlerinden Hazal’ın adının çıkarılması için gizemli hacker’ıyla görüşme yapar. Hacker, Hazal’ın adını duyunca şoka girer.

Haberin Devamı

 

 

BAKMADAN GEÇME!