Osman Pazarlama filminin oyuncuları kimdir? Osman Pazarlama konusu ve oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Osman Pazarlama filminin oyuncuları kimdir Osman Pazarlama konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2018 15:02

Şahan Gökbakar'ın 2016 yılında vizyona giren ve yayınlandığı dönem büyük ses getiren filmi Osman Pazarlama, bazı televizyon kanallarında yayınlanmaya devam ediyor. Sevilen filmde Şahan Gökbakar'ın yanı sıra kimlerin rol aldığı ve tam konusunu merak eden vatandaşlar, konuya dair internette araştırma yapıyor. Peki, Osman Pazarlama filminin oyuncuları kimdir?

Haberin Devamı

Aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir iş adamı olabilmeyi hedefleyen Osman Şaşmaz’ın hikayesinin anlatıldığı ve Çamaşırhane Film yapımcılığında 19 Şubat 2016'da vizyona giren filmin oyuncu kadrosunda, pek çok başarılı isim yer alıyor. İşte, Osman Pazarlama filminin oyuncuları ve konusu...

FİLMİN KONUSU

Osman Pazarlama, aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir iş adamı olmanın yanı sıra zengin olabilmeyi hedefleyen Osman Şaşmaz’ın kahkaha dolu hikâyesini anlatıyor. Sevdiği kızın babasına kendini ispat etme hırsıyla türlü maceralara atılan Osman’ın en büyük yardımcıları sağ kolu Erkan ve aile dostlarının kızı Songül'dür. Devamlı yeni ürünler tasarlayan ve bu ürünlerini girişimcilik dünyasına kabul ettirmeye çalışan Osman’ın piyasaya sunmaya çalıştığı ürünlerin farklı olmasının yanı sıra, bir o kadar da komik olması hiçbir yatırımcının ilgisini çekmezken, bu zorlu süreçte zenginliğin aslında çok da uzakta olmadığını anlayacaktır.

Haberin Devamı

FİLMİN OYUNCULARI

Şahan GökbakarOsman Şaşmaz
Selim AkgülErkan
Esra BalıkcıSerap
Yurtşen FidanMethiye
Gizem İnceoğluSunucu
Liberat NiyoyandikaEmbamba
Tahsin TonkuşSaffet
Feriştah Senem YıldırımSongül
Tahsin YıldırımRıza
Sükran ÇagmanAdile
Demet AkalınKendisi
Okan KurtKendisi

BAKMADAN GEÇME!