Online çocuk şenliği

Güncelleme Tarihi:

Online çocuk şenliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2020 07:48

Demirören Medya, 23 Nisan Haftası’nda çocukların karantinadaki hayatlarına neşe katmak için Online Çocuk Şenliği düzenliyor. 23-26 Nisan günleri arasında gerçekleşecek festival; Hürriyet, Milliyet Çocuk, Posta, Fanatik ve Kanal D’nin sevilen yazar, uzman, sporcu ve ekran yüzleriyle çocukları bir araya getirecek.

Haberin Devamı

Ekip canlı yayında

Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen programı “Çok Güzel Hareketler 2”nin ekibi, “Evde Kal 23 Nisan Özel” sohbetiyle Demirören Medya Online Çocuk Festivali’ne katılacak.

Oyuncular, bugün saat 16.00’da Çok Güzel Hareketler’in YouTube hesabından gerçekleşecek canlı yayında kariyer yolculuklarını ve çocukluk anılarını esprili bir dille anlatacak.

Hayat Tamircisi’nden miniklere

Kendini hayvanlara adayan Hasan Kızıl nam-ı diğer ‘Hayat Tamircisi’nin hikayeleri de çocuk şenliğinin bir parçası olacak. Kızıl, 26 Nisan Pazar günü saat 14.00’te Instagram’da @zeyd_hayattamircisi adresinden yayın yapacak.

Çocuklarla “Hayvan sevgisi nasıl oluşur?”, “Neden can dostlarımıza sahip çıkmalıyız?” gibi konularda sohbet edecek olan Hasan Kızıl, “en yakın arkadaşım” dediği eşeği Yağmur’un hikayesini de aktaracak.

Haberin Devamı

Ünlülerle sohbet

Hürriyet yazarı Ömür Kurt, Instagram’da @hurriyetcomtr hesabı üzerinden ünlü isimlerle canlı yayınlar gerçekleştirecek. Kurt, yarın saat 17.00’de Tan Sağtürk’le, 25 Nisan’da da oyuncu Mehmet Erbil’le sohbet edecek.

Sevenleriyle buluşuyor

Demirören Medya ve Poll Production’ın düzenlediği “#EvdeKalMüzikleKal” projesi, Murat Dalkılıç’la devam ediyor. Şarkıcı bu akşam saat 21.30’da Poll Production’ın YouTube sayfasında canlı yayına katılacak, ardından konseri yayınlanacak.

 

BAKMADAN GEÇME!