Ölene Kadar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 23:14

Ölene Kadar bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça duygu yüklü dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine ekran başına kilitleyen Ölene Kadar dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Yılmaz, Fahri ve Ender'i avlayabileceği bir plan yaptı. Bu plan hayatında bambaşka bir sayfanın açılmasına neden oldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Ölene Kadar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ölene Kadar dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren şoke eden dakikalarıyla izleyiciyi şaşırtan Ölene Kadar dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde heyecanlı gelişmeler yaşandı. Son bölümde Selvi'nin itirafından sonra dünyası başına yıkılan Dağhan, taşları tek tek yerine oturtmaya başladı. Son bölümün bitmesiyle birlikte diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Ölene Kadar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ölene Kadar 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Selvi'nin itirafından sonra dünyası başına yıkılan Dağhan, taşları tek tek yerine oturtmaya başlamıştır. Tek bilmediği babasını kimin öldürdüğüdür. Her ne kadar bu işin de arkasında Ender'in olduğundan emin olsa da gerçeği itiraf ettirip son noktayı koymak niyetindedir. Yılmaz, Fahri ve Ender'i avlayabileceği bir plan yapar. Bu plan hayatında bambaşka bir sayfanın açılmasına neden olur. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Dağhan, Selvi'yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir. Selvi'nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi'nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir. Amacına ulaşmak için Mehmet'in de yardımıyla bir oyun oynar. Oynadığı oyun son derece risklidir. Ayrıca o plan yaparken düşmanları da boş durmaz kendi planlarını yapar. Sonuç herkesi son derece şaşırtır.

DİZİNİN KONUSU

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturan "Ölene Kadar" Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir araya getiriyor.

Engin Akyürek; hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkumu olan Dağhan karakteriyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Fahriye Evcen ise; yıllarca artan suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen, bu yüzden de Dağhan'ın müebbetine son veren avukat Selvi olarak karşımızda.

Haberin Devamı

İnsanların kötülükleriyle topal kalmış adalet sistemi masum bir adamdan gerçek bir suçlu yaratırken kaybedilen yılların ve bu haksız esaretin bir bedeli olacaktır. Dağhan'ı müebbetten kurtaran, Selvi'nin ise vicdan yükünü hafifleten bu ilk buluşmadan sonra ise kimsenin hayatı eskisi gibi olamayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!