Ölene Kadar fragmanı izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar fragmanı izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 15:34

ATV ekranlarının yeni dizisi Ölene Kadar, ilk bölüm fragmanı ile dikkatleri üzerine topladı. Başrollerinde Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu ve Engin Akyürek'in oynayacağı Ölene kadar dizisi, ilk bölüm fragmanıyla birlikte hızlı bir başlangıç yapacağının sinyalini verdi. İşte merakla beklenen o fragman

Haberin Devamı

Ölene Kadar dizisi ilk bölüm fragmanı ile dikkatleri üzerine topladı. Birinci bölüm fragmanı ekranlara gelen Ölene Kadar dizisinin başrollerinde, Engin Akyürek,  Fahriye Evcen ve Sarp Levendoğlu yer alacak. İzleyicinin beğenisini alan dizi, özellikle Engin Akyürek fanları tarafından sevinçle karşılandı.

DİZİNİN İSMİ İKİ KEZ DEĞİŞTİRİLDİ

Projenin çıkış aşamasında isim ilk olarak "Esaretin Bedeli" olarak düşünülmüş, ardından bu isim "Müebbet" olarak kararlaştırılmıştı. Bu isimde de mutabık olamayan dizi ekibi, son olarak "Ölene Kadar" isminde karar kıldı. Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikâyelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. 

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU NASIL OLACAK?

Hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkûmu olan "Dağhan" karakterini Engin Akyürek canlandırıyor. Fahriye Evcen ise; yıllarca artan suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen, bu yüzden de Dağhan'ın müebbetine son veren avukat "Selvi" olarak seyirciyle buluşacak.

BAKMADAN GEÇME!