Ölene Kadar 4. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar 4. bölüm fragmanında neler yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2017 11:24

Ölene Kadar dizisi yeni bölümün ardından 4. bölüm fragmanı ile ilgi çekiyor. Son bölümde dikkatleri üzerine çeken dizide geçmişe kısa bir yolculuk yapıldı, hesaplar sorulmaya başlandı. Ölene Kadar dizisi 4. bölüm fragmanı ile düğümler yavaş yavaş çözülmeye başlayacak. Dağhan'ın öğrendiklerinin net bir ifadeye sahip olmaması, yeni bölümde olacakların merak edilmesine neden oldu. Peki, Ölene Kadar 4. bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, dizinin yeni bölümü hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Ölene Kadar dizisi geçtiğimiz akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşatmıştı. Ekranların başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen hareketli dizisi Ölene Kadar yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyicileri şoke etmişti. Son bölümde Dağhan'ın Yılmaz ve Selvi ile olan sürpriz buluşması eski defterlerin açılmasına sebep olurken Yılmaz'ın anlattıkları Dağhan'ın aklında soru işaretleri bıraktı. Peki, Ölene Kadar 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ölene Kadar 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Dağhan'ın Yılmaz ve Selvi ile olan sürpriz buluşması eski defterlerin açılmasına sebep olurken Yılmaz'ın anlattıkları Dağhan'ın aklında soru işaretleri bırakır. Dağhan'ı esaretten kurtarıp özgürlüğüne kavuşturan Selvi ise şimdi abisini ateşe atmış olmanın sıkıntısını yaşamaktadır. Abi kardeş arasındaki ipler gerilirken notu gönderen kişinin kimliği esrarını korumaktadır. Cinayetin ardındaki sır perdesini aralamak isteyen Dağhan, kendini eski aşkı Beril'in karşısında bulur. Bu durum Beril'i kaybetme korkusuyla paranoyaklaşan Ender'i çileden çıkartacaktır. Diğer yandan gerçeklerin ortaya çıkma tehlikesiyle burun buruna gelen Ender ve Yılmaz, notu gönderen kişiyi bulmak için kolları sıvar. Fakat onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Yıllar sonra babasının odasına girip katille ilgili ipucu arayan Beril ise Sezai'nin odasında bulduğu şey yüzünden bir hayli şaşıracaktır. Asıl katilleri bulma yolunda her şeyi göze alan Dağhan, Yılmaz'ın peşine düşerken Selvi için işler iyice zorlaşır. Bir yandan gerçeği arayan Dağhan'ın yanında olmaya çalışan Selvi diğer yandan abisini ondan korumak zorundadır, fakat bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturan "Ölene Kadar" Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

Engin Akyürek; hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkumu olan Dağhan karakteriyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Fahriye Evcen ise; yıllarca artan suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen, bu yüzden de Dağhan'ın müebbetine son veren avukat Selvi olarak karşımızda.

İnsanların kötülükleriyle topal kalmış adalet sistemi masum bir adamdan gerçek bir suçlu yaratırken kaybedilen yılların ve bu haksız esaretin bir bedeli olacaktır. Dağhan'ı müebbetten kurtaran, Selvi'nin ise vicdan yükünü hafifleten bu ilk buluşmadan sonra ise kimsenin hayatı eskisi gibi olamayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!