Ölene Kadar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ölene Kadar oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı Ölene Kadar oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 11:21

Ölene Kadar dün ilk kez diziseverlerin karşısına çıktı. İzleyiciler, Fahriye Evcen ve Engin Akyürek'in başrollerini paylaştığı yeni dizinin ilk bölümünde karakterleri tanıma fırsatı buldu. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Fahriye Evcen'in Selvi, Engin Akyürek'in ise Dağhan karakterini canlandırdığı Ölene Kadar 2. bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, bu sorunun yanıtı ve Ölene Kadar oyuncuları!

Haberin Devamı

Ölene kadar bu akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekranlara merhaba dedi. Bu akşam yayınlanan ilk bölümüyle diziseverler tarafından Ölene Kadar dizisi oldukça olumlu tepkiler aldı. Dizi yayın hayatına perşembe akşamları yeni bölümleriyle devam edecek. Dizinin bu akşam yayınlanan ilk bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Dizinin ilk bölümünde Dağhan, 11 yıl önce, genç bir doktor adayıyken, sevdiği ve evlenmek üzere olduğu kadının (Beril) babasını (Sezai) öldürmekten suçlu bulunmuş ve hapse atılmıştır. Dizinin ilk bölümünün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yaptılar. Peki, Ölene Kadar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ölene Kadar 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İki yıldır ekrandan uzak kalan Fahriye Evcen, son yılların popüler isimlerinden Engin Akyürek, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer'in başrollerini paylaştığı Ölene Kadar, birbirlerinden bağımsız hayatlar yaşayan Dağhan ve Selvi’nin yollarının kesişme öyküsünü anlatıyor. Adalet sisteminin masum bir adamdan bir suçlu yaratabileceği fikrinden yola çıkan filmde Selvi karakterini Fahriye Evcen, işlemediği bir suç yüzünden mahkum olan Dağhan’ı ise Engin Akyürek canlandırıyor.

ÖLENE KADAR OYUNCULARI

Engin Akyürek; Dağhan, İşlemediği bir suç yüzünden hüküm giymiş; hayatının en güzel yıllarını, geleceğini, hayallerini, aşkını kaybetmiş ve on bir yıldır haksız bir esareti yaşayan 35 yaşında bir adamdır. Ağırlaştırılmış müebbet mahkumu olarak, ölene kadar çıkamayacağını düşündüğü cezaevinden, beklenmedik bir şekilde masumiyetinin ispatlanmasıyla çıkar. Ancak onun için bu bir son değil, aksine tehlikelerle dolu bir yolun başlangıcıdır. Hayatına devam etmekle geçmişin peşine düşmek arasında git geller yaşasa da yıllar önce kendisine tuzak kuranları bulmaya, onlara kaybettiklerinin bedelini ödetmeye ve adaleti sağlamaya kararlıdır.

Ekran macerasına uzun bir ara veren Fahriye Evcen ile hayat bulacak olan Selvi ise 24 Yaşında, henüz kariyerinin başında olan genç bir avukat. Acılarla, zorluklarla dolu geçmişi sebebiyle yaşına göre oldukça görmüş geçirmiş, hayatta her şeyin bir çözümü olduğuna inanan ve bu çözümleri aramaktan hiç vazgeçmeyen mücadeleci bir kadın. Onu avukat olmaya iten ve sonunda Dağhan'ın karşısına çıkmaya sürükleyen vicdanı, hem en zayıf hem de en güçlü yanı. Dağhan'ın kurtuluşuyla kendi sonunu da hazırladığından habersiz. Hayatının en önemli davasını kazanmayı başarsa da asıl sınavını Dağhan'a aşık olduğunda verecektir.

Haberin Devamı

Sarp Levendoğlu; Ender;, 36 yaşında, hırslı, saplantılı, kötücül bir karakteri olmasına karşın istediğinde oldukça sakin, anlayışlı, düşünceli ve iyi kalpliymiş gibi görünebilen bir adamdır. İki yüzü vardır Ender'in; Birisi delicesine bir aşkla sevdiği Beril'in gördüğü aydınlık yüzü, diğeri ise başarıyla gizlediği ve şimdiye dek çok az insanın gördüğü karanlık yüzü… İstediği şeyleri elde etmek ve sahip olduğu imkanları elinde tutmak adına yapmayacağı şey yoktur. Dağhan'ın hapisten çıkmasıyla birlikte hayatında ikinci kez her şeyini kaybetme riskiyle yüz yüze gelir.

Gülcan Arslan; Beril, 32 yaşında, zengin iş adamı Sezai Karalı'nın prensesler gibi büyümüş biricik kızı, Dağhan'ın ilk aşkıdır. Uğruna her şeyden vazgeçtiği ve karnında çocuğunu taşıdığı adamın babasını öldürdüğünü öğrendiğinde büyük bir yıkım yaşar. Yaşadığı bu ağır travma ruhunda onulmaz yaralar açar. Bir süre sonra güvenli bir liman gibi gördüğü çocukluk arkadaşı Ender ile evlenir. Dağhan masumiyeti ispatlanmış bir adam olarak hapisten çıkınca, Beril de pişmanlıklarıyla yüz yüze gelir ve evliliği ile tekrar alevlenen ilk aşkı arasında kalır.

Haberin Devamı

İnsanların kötülükleriyle topal kalmış adalet sistemi masum bir adamdan gerçek bir suçlu yaratırken kaybedilen yılların ve bu haksız esaretin bir bedeli olacaktır. Dağhan'ı müebbetten kurtaran, Selvi'nin ise vicdan yükünü hafifleten bu ilk buluşmadan sonra ise kimsenin hayatı eskisi gibi olamayacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!