O Ses Türkiye yarışmacısı Turgut Çıngı kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye yarışmacısı Turgut Çıngı kimdir, kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2020 19:58

Ekranların sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'de yarı final heyecanı başladı. Murat Boz'un takımından yarı finale kalarak sesiyle büyük beğeni toplayan yarışmacı Turgut Çıngı, final mücadelesinde performans sergilemek istiyor. yarı final devam ederken yarışmacının hayatı da merak konusu oldu. Peki, O Ses Türkiye Turgut Çıngı kimdir? Turgut Çıngı kaç yaşında ve nereli? İşte, Turgut Çıngı'nın biyografisi ve merak edilen hayatı.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarının büyük beğeniyle izlenen programı O Ses Türkiye'de yarı final heyecanı yaşanacak. O Ses Türkiye'de Murat Boz'un takımından yarı finale kalan Turgut Çıngı'nın kim olduğu merak konusu oldu. Televizyonseverler Turgut Çıngı'nın özel yaşamı hakkında bilgi almak için internette araştırma yapıyor. Peki, O Ses Türkiye yarışmacısı Turgut Çıngı kimdir?

O Ses Türkiye'de en çok dikkat çeken isimlerden olan Turgut Çıngı, sesiyle büyük beğeni topluyor. İşte, Turgut Çıngı hakkında merak edilenler...

Fikri Karayel'in "Trenler" şarkısı ile yarışmaya damga vuran Turgut Çıngı Antalyalı. Profesyonel olarak müzik yapıyor ve birçok yerde sahne alıyor. 25 yaşındaki yarışmacı şimdiden final için iddialı isimler arasına gösteriliyor.

BAKMADAN GEÇME!