O Ses Türkiye yarışmacısı İlayda Coşkun kimdir? İşte İlayda Coşkun'la ilgili merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye yarışmacısı İlayda Coşkun kimdir İşte İlayda Coşkunla ilgili merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2020 20:35

O Ses Türkiye yarışmacısı İlayda Coşkun, yarı final heyecanının başlamasıyla beraber merak konusu oldu. Hadise'nin ekibinde yer alan yarışmacı İlayda Coşkun gösterdiği performansla iddialı isimler arasında yer alıyor. Türk sanat müziğine ilgi duyan İlayda Coşkun'un biyografisini öğrenmek isteyen izleyenler, 'O Ses Türkiye yarışmacısı İlayda Coşkun kimdir?'sorusuna yanıt arıyor. İşte, İlayda Coşkun'la ilgili merak edilenler

Haberin Devamı

İlayda Coşkun, O Ses Türkiye’nin 2020 sezonunda yarı finale kalan isimlerden biri oldu. Binlerce kişi arasından seçilen ve jüri üyelerini döndürmeyi başaran İlayda Coşkun, Hadise’nin takımında yarışıyor. Peki, O Ses Türkiye yarışmacısı İlayda Coşkun kimdir?

Yarışmaya İstanbul’dan katılan İlayda Coşkun, Türk Sanat Müziği sanatçısı Nursaç Doğanışık’a vokal yaptı. Küçüklükten beri Türk sanat müziğine ilgi duyduğunu belirten genç yarışmacı, huzurevlerinde sahne aldığını söyledi. O Ses Türkiye sahnesine ilk olarak “Highway to Hell” şarkısıyla çıkan İlayda Coşkun, tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı, tercihini ise Hadise’den yana kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!