O Ses Türkiye yarışmacısı Hayri Kasaç kimdir ve kaç yaşındadır? İşte Hayri Kasaç'ın hayatı

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye yarışmacısı Hayri Kasaç kimdir ve kaç yaşındadır İşte Hayri Kasaçın hayatı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2020 21:54

Hayri Kasaç kimdir? sorusu O Ses Türkiye'nin yarı final heyecanıyla beraber araştırılmaya başlandı. 17 kişi arasına kalarak final için mücadele etmeye hazırlanan O Ses Türkiye yarışmacısı Hayri Kasaç, sahnedeki performansıyla da dikkatleri üzerine topluyor. Peki, O Ses Türkiye yarışmacısı Hayri Kasaç kimdir ve kaç yaşındadır? İşte Hayri Kasaç'ın hayatıyla ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Hayri Kasaç, O Ses Türkiye 2020 sezonunda yarı finale kalmayı başaran isimlerden biri oldu. O Ses Türkiye sahnesinde performans sergileme fırsatı yakalayan Hayri Kasaç, 'Keklik Gibi' şarkısıyla yarışmaya katılmıştı. Hayri Kasaç, performansıyla tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Peki, O Ses Türkiye yarışmacısı Hayri Kasaç kimdir?

12 senedir profesyonel anlamda çeşitli yerlerde sahne alan Hayri Kasaç, aslen Mardinli ve genellikle kendi yaşadığı şehre yakın bölgelerde performans sergiliyor. Hayri Kasaç, O Ses Türkiye’de ilk olarak Erzincan yöresine ait olan “Keklik Gibi” şarkısını seslendirdi. Hayri Kasaç sahne performansıyla stüdyodakileri ve jüri üyelerini etkilemeyi başardı, tercihini ise Hadise’den yana kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!