O Hayat Benim yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Neden yok?

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim yeni bölümü ne zaman yayınlanacak Neden yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2017 18:39

O Hayat Benim'in bugünkü bölümünün Fox TV ekranlarında yer almaması soru işaretlerine neden oldu. Uzun soluklu diziyi ekranlarda göremeyen izleyiciler; O Hayat Benim yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Neden yok? sorularına yanıt aradı. İşte, O Hayat Benim 115. bölümün akıbeti!

Haberin Devamı

O Hayat Benim 115. bölüm fragmanıyla izleyenlere çok heyecanlı dakikalar yaşatacağının sinyallerini vermişti. Ancak O Hayat Benim yeni bölümü merakla beklenirken Fox Tv yayın akışında yapılan son dakika değişikliği dizinin takipçilerini  şaşırttı. Sevilen dizinin 115. bölümünün yayın akışında yer almaması üzerine 'O Hayat Benim yeni bölümü ne zaman yayımlanacak?' sorularını gündeme getirdi. İşte, O Hayat Benim'in akıbeti!

O Hayat Benim yeni bölümü hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Entrika dozu yüksek dizinin yeni bölümünün 1 hafta gecikmeli olarak Fox Tv yayın akışında yer alması bekleniyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Efsun bir tuzağın ortasına düştüğünün farkında değildir. Hülya’nın haber verdiği polisler Efsun’u Nuran’ın kollarından koparıp gözaltına alırlar. Efsun mahkemesi görülene kadar tutukevine gönderilir. Arda’nın elinden hiçbir şey gelmiyordur karısını korumak için... Efsun, Sultan ve Zühal, çocuk kaçırmaktan yargılandıkları ortaya çıktığında diğer mahkûm kadınların da nefretini üzerlerine çekerler. Üçünü de cehennem gibi günler beklemektedir artık... Nuran ise yaşananların ardından iyice içine kapanmıştır. Bahar ve Ateş, kızlarına nasıl ulaşacaklarını bilemiyordur. Tutuklu bile olsa Efsun’un çocuk üzerindeki etkisi her şeyden güçlüdür. Nuran’ı Efsun’dan olabildiğince uzaklaştırmak artık Bahar ve Ateş’in tek çaresidir. Efsun uzun zamandır süren bu büyük mücadeleyi, Nuran’ını kaybetmek üzeredir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Efsun iki büyük kayıpla başa çıkmak zorundadır. Hastalığı gittikçe ağırlaşan Nuran artık konakta, Bahar’la Ateş’in yanındadır. Ve kimse Efsun’un onu görmesine izin vermiyordur. Sultan ise cezaevine girer girmez, Kenan’ın ayarladığı bir mahkumun saldırısına uğrar. Hayattaki iki büyük dayanağını kaybeden Efsun, Atahanlara karşı yeniden saldırıya geçer. Kendisine ve ailesine yapılanların bedelini en başta Hülya’ya ödetmeye kararlıdır. Bahar ve Ateş ise Nuran’ın yanından bir an olsun ayrılmıyordur. Nuran’ın sağlığına kavuşması ve gerçek ailesinin kim olduğunu öğrenmesi tek amaçlarıdır. Ancak Nuran öğrendikleri karşısında hiç onların beklediği gibi bir tepki vermez. Nuran annesi bildiği Efsun’a ulaşmak uğruna sonu belirsiz bir maceranın içine atılır. Efsun ise intikam hırsının dönüp yine kendini vuracağının farkında değildir. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!