Nusret Gökçe kimdir ve kaç yaşındadır? Nusret nasıl ünlendi?

Güncelleme Tarihi:

Nusret Gökçe kimdir ve kaç yaşındadır Nusret nasıl ünlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2019 08:06

Tuzlama hareketi ve yatırımları ile dünya çapında ün kazanan Nusret Gökçe, sosyal medya ve internette de adından söz ettirmeye devam ediyor. Et restoranlar zinciri bulunan Nusret Gökçe, zaman zaman vatandaşlar tarafından merak konusu oluyor. Peki, dünyaca ünlü birçok ismi ağırlayan Nusret Gökçe kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, Nusret Gökçe'nin hayatı ile ilgili bazı bilgiler.

Haberin Devamı

Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünya fenomen haline gelen Nusret Gökçe, katıldığı programlar ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü birçok ismi ağırlayan Nusret Gökçe’nin hayatına ilişkin bilgiler merak ediliyor. Peki, Nusret Gökçe kimdir, nasıl ün kazandı?

Mesleğini “et sanatçısı” ve “et sihirbazı” olarak tanımlayan Nusret Gökçe, maden işçisi bir babayla ev hanımı bir annenin 5 çocuğunun sondan ikincisi olarak Erzurum’da doğdu. Geçim sıkıntısı yüzünden daha 2 yaşına basmadan ailece toplanıp Darıca’ya göç ettiler. İlkokulu bitirir bitirmez henüz 13 yaşındayken, abisinin yanında kasapta çalışmaya başladı. Restoran kariyerine ise bir alışveriş merkezinde açılan kasap-restoran konseptiyle adım attı. Dünya üzerindeki diğer restoran konseptlerini görmek isteyen Nusret Gökçe, Arjantin'e doğru yola çıktı. 2010 yılında yurt dışında edindiği deneyimler sonucunda Etiler’de kendi restoranını açtı. Dünyaca ünlü birçok ismi ağırlayan Nusret Gökçe, paylaşımlarıyla sosyal medya fenomenlerinden biri haline geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!