No: 309 30. yeni bölüm fragmanında Betül şok oluyor

Güncelleme Tarihi:

No: 309 30. yeni bölüm fragmanında Betül şok oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 09:56

No: 309 30. bölüm fragmanında bebek heyecanı yaşanıyor. Onur ve Lale'nin anne baba olmasının ardından evliliklerinin kökenini araştıran Betül, gerçekleri anlayınca neler yaşayacaktır? No: 309 30. bölüm fragmanında Erol ile Filiz hastanede görüntüleniyor. Erol'un sedyede doğum sancısı yaşanmasına dair görüntü, bu bir rüya mı sorusunu akıllara getiriyor. Bebek sevincini yaşayan anneanne ve babaanneler ise her yerde yaşadıkları çekişmeyi bebek konusunda da yaşayacak mıdır? İşte merakla beklenen No: 309 30. bölüm fragmanı ve detayları

Haberin Devamı

No: 309 yayınlanan 30. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecanlı ve duygusal dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafında ilgiyle takip edilen eğlenceli dizisi no: 309 yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde oldukça samimi dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Lale ve Onur sonunda mutlu sona ulaşıyor. Lale, doğum ameliyatına giriyor ve Onur'la beraber minik bir bebekleri oluyor. İşte, No: 309 30. bölüm fragmanıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Artık doğuma sayılı günler kalmıştır. Lale ve Onur, Emir’in odası için alışverişe çıkarlar. Alışverişe Yıldız ve Songül’ün de gideceğini duyan Betül soluğu yanlarında alır. Bu sefer kendi kazdığı kuyuya kendisi düşecektir. Bu arada Nergis ve Nilüfer herkesi organize ederek, Lale için sürpriz bir baby shower partisi hazırlarlar. Asıl sürprizi partinin sonunda Lale yapacaktır. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. 

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

BAKMADAN GEÇME!