No: 309 dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

No: 309 dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2017 23:04

No: 309 dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi No: 309'da heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Onur ve Lale aileleriyle harika bir otelde tatil yapmaktaydı. Lale ve Onur’a uzun zamandan sonra, bu huzur çok iyi gelmişti. Aşklarını tazelediler. Aileleri de keyifli vakit geçirmekteydi, ta ki Betül, Erol ve Filiz gelene kadar. Peki, No: 309 dizisi son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

No: 309 bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi No: 309 yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Lale ve Onur, Betül, Erol ve Filiz 'in gelmesine gerilse de, mutluluklarının bozulmasına izin vermediler. Bu arada Onur ve Kurtuluş’un, Lale ve Nilüfer’e büyük bir sürprizi vardı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, No: 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Onur ve Lale aileleriyle harika bir otelde tatil yapmaktadırlar. Lale ve Onur’a uzun zamandan sonra, bu huzur çok iyi gelmiştir. Aşklarını tazelerler. Aileleri de keyifli vakit geçirmektedir, ta ki Betül, Erol ve Filiz gelene kadar. Lale ve Onur onların gelmesine gerilse de, mutluluklarının bozulmasına izin vermezler. Bu arada Onur ve Kurtuluş’un, Lale ve Nilüfer’e büyük bir sürprizi vardır… 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Lale ve Onur, istemede araları açılan annelerini barıştırmak için kolları sıvar. Fakat onlardan önce Pınar Bey harekete geçmiştir. Şimdi mutluluklarının önünde tek bir engel kalmıştır. O da Lale’nin babasını bulup onunla yüzleşmesidir. Bu konuda Onur onu yalnız bırakmaz ve birlikte Lale’nin babasını aramaya başlarlar.

BAKMADAN GEÇME!