No: 309 dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle heyecan yarattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

No: 309 dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle heyecan yarattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 22:58

No: 309 dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi No: 309'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Onur ve ailesi Lale’yi istemek için hazırlıklara başladı. Kız evinde de hazırlıklar devam etmekteydi. Herkes heyecanla büyük günü beklemeye başladı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, No: 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

No:309 dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin son bölümünde tam koptu denilen bir ilişki sımsıkı bağlandı. Evliliklerinde yaşadıkları sıkıntı dolayısıyla boşanma yoluna kadar ilerleyen Onur ve Lale, son bölümde yeniden deneme kararı aldılar. Tabiri caizse ikinci bahar yaşayan çift son bölümde aşklarını adeta alevlendirdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, No: 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

No: 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Her şeye en baştan başlayan Onur ve Lale çok mutludur, flört etmek onlara çok iyi gelmiştir. Sırada söz, nişan ritüelleri vardır. Pınar Bey'in de teşvikiyle aileler de bu oyuna kendilerini iyice kaptırır. Onur ve ailesi Lale’yi istemek için hazırlıklara başlar. Kız evinde de hazırlıklar devam etmektedir. Herkes heyecanla büyük günü beklemektedir...

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Lale’nin hazırladığı sürpriz partide barışan Onur ve Lale bu sefer de terapistin engeliyle karşılaşır. Her şeye en baştan başlamak zorunda kalan Onur ve Lale tekrar ailelerinin yanına dönüp flört etmeye başlarlar. Bu mecburiyet ilişkilerini ve aşklarını daha da güçlendirecektir.

BAKMADAN GEÇME!