Nihat Doğan'dan dedikodulara fotoğraflı yanıt

Güncelleme Tarihi:

Nihat Doğandan dedikodulara fotoğraflı yanıt
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2022 16:56

Ağustos ayında bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Arezoo Gharlar ile evlenen Nihat Doğan, geçtiğimiz yıl güzellik merkezi alarak farklı bir sektöre yatırım yapmıştı. Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimlerin katılımıyla görkemli bir açılış yapan Doğan, şubenin çok büyük zarar etmesiyle yok pahasına güzellik merkezini elinden çıkardı.

Haberin Devamı

Oğlunu kucağına almak için gün sayan Nihat Doğan'ın keyfi hem evliliği hakkında çıkan dedikodular hem de elinden çıkardığı güzellik merkezinden parasını alamaması nedeniyle kaçtı.

DEDİKODULARA FOTOĞRAFLI YANIT

Nihat Doğandan dedikodulara fotoğraflı yanıt

Eşi Arezoo Gharlar'ın evi terk edip İran'a döndüğü yönünde çıkan haberlere çok kızan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından eşi ile doktor kontrolüne giderken çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından "Son kontroller, son 5 hafta. Duam belli duyan belli" notuyla paylaştı.

YASAL YOLLARA BAŞVURDUM

Geçtiğimiz aylarda 5 milyon lira harcayıp görkemli bir törenle açtığı güzellik merkezini zarara uğradığı için kapatan Nihat Doğan, marka sahibi Sevim Alan'la karşı karşıya geldi. İkili zarar konusunda birbirini suçlarken, Nihat Doğan'ın yakın çevresine " Bana ödenmesi gereken paranın yarısı olan 600 bin TL'yi alamadım. Bu dolandırıcılık. Yasal yollara başvurdum" dediği öğrenildi.

Nihat Doğandan dedikodulara fotoğraflı yanıt


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!