Netflix ve BluTv’de en yeniler

Güncelleme Tarihi:

Netflix ve BluTv’de en yeniler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 11:35

Yılların dergicisi Tina Brown’ı The New York Times’a bölüm özeti yazmaya sevk eden ‘The Crown’ geçen hafta yayına girdi ama hâlâ en çok izlenen ve hakkında en çok konuşulan dizilerden.

Haberin Devamı

** 100 milyon pound’luk bütçesiyle Netflix’in halihazırda en pahalı yapımı olan dizi, İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in ve Windsor hanedanının hayatlarına odaklanıyor. 1947-1956 arasını konu edinen 10 bölümlük ilk sezondan sonra iki sezon daha yolda. ‘Downton Abbey’i özleyenler kaçırmasın. Bir de çok yeni bir politik dizi: ‘Designated Survivor’. ABD Başkanı ve kabinenin bütün önemli üyeleri bir saldırıda hayatını kaybedince kendini ‘The President’ olarak bulan kabine üyesini Kiefer Sutherland canlandırıyor. Bölümler yayımlandıkça platformda teker teker yerini alıyor. (Netflix)

 

Netflix ve BluTv’de en yeniler


** Geçen yılın festivallerinden ödüllerle dönen iki yeni film: ‘Misafir’ ve ‘Ana Yurdu’, Türk sinemasının son dönem gözde konularından anne-kız ilişkisine farklı açılardan bakıyor.
** Tercihini gülmekten yana kullananlar içinse kanalların yayın saatine bağlı kalmadan, her an ‘Friends’ bölümlerine ulaşabileceğini bilmek çok güzel, şimdilik ilk dört sezon var. Bir de, yılın en iddialı belgeseli, galalar yapan ‘Mars’ın ilk bölümü BluTv’de yerini aldı bile. Pazar gecesini beklemeden hemen izleyebilirsiniz. (BluTv)

Haberin Devamı

Göç yolları

Netflix ve BluTv’de en yeniler

** Yeni sezonun en taze ürünleri ekranda yerlerini alırken, bazı yapımlara da yeni tarihlere göç etmek düştü. Kanal D’de ‘Bodrum Masalı’nın perşembeden pazara geçtiğini ve yerine ‘Vatanım Sensin’in geldiğini biliyorsunuz. Star’da ‘Yüksek Sosyete’ de perşembeyi ‘Cesur ve Güzel’e bıraktı, cumartesiye geçti. Önümüzdeki cuma Fox’ta ‘Bana Sevmeyi Anlat’ yayımlanmayacak çünkü yerine ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murad’ başlıyor; ‘Bana Sevmeyi Anlat’ ise pazartesiye geçti. Eski dizilerinizi yeni tarihlerinde yalnız bırakmayınız.

 

Haberin Devamı

Netflix ve BluTv’de en yeniler

 

** “Mars’ta hayat olsa ne güzel olurdu” demekle kalmayıp, oradaki hayatı en ince ayrıntısına kadar tasarlamakla meşgul bilim adamları var günümüzde. 2033’te ilk koloninin Mars’a ayak basacağı öngörüsüyle bir de belgesel hazırlandı: Mars. Bütün dünyada aynı anda gösterime girecek olan, yılın en iddialı belgeselinde bilimsel verilere kurgu katılmış, ortaya heyecanla izlenen bir yapıt çıkmış. Yolculuk nasıl olacak, gezegendeki ilk insanlar ne yapacak, orada nasıl yaşanacak sorularının cevapları altı bölümde ekrana gelecek. Yapımcılığını Oscar ve Emmy ödüllü Brian Grazer ve Ron Howard’ın üstlendiği belgeselin gösterileceği ülkelerde geçen hafta ilk bölüm galası yapıldı.  (National Geographic Channel, pazar, 20:00)

 

Haberin Devamı

Haftanın Seçkisi:

Film: Jackie Brown (MovieSmart Premium, cumartesi, 23:30)
Yeni dizi: This is Us (Foxlife, cuma, 20:15)
Yemek: Acı mı Acı (Kırmızı biberin anavatanı GaziAntep’den) (İz Tv, pazartesi, 19:00)
Yeni program: Yılmaz Morgül’le Mutlu Günler Türkiye (tv8, hafta içi her gün, 10:30)
Müzik: Sazın Sözün Diyarı- canlı yayın (TRT Müzik, perşembe, 19:45)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!