Neslihan Arslan kimdir, kaç yaşında? Neslihan Arslan, Mahkum dizisi oyuncuları arasında

Güncelleme Tarihi:

Neslihan Arslan kimdir, kaç yaşında Neslihan Arslan, Mahkum dizisi oyuncuları arasında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2022 09:55

Neslihan Arslan, Mahkum dizisi oyuncuları arasına dahil oldu. Fox TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisinde Cemre karakterinin ölmesinin ardından diziye katılan Arslan bu cinayeti araştıracak. Peki, Neslihan Arslan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Haberin Devamı

 

Neslihan Arslan 1986 doğumludur. İstanbul’da dünyaya gelen Arslan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu.

Ünlü isim ilk olarak 2016 yılında Familya dizisinde rol aldı.  2017 yılında İstanbullu Gelin dizisinde Dilara karakterine hayat verdi. 2018’de BluTv’de yayınlanan Bartu Ben isimli diziye bir bölüm konuk oyuncu oldu. 2020 yılında Hizmetçiler isimli dizide Neslihan karakteri olarak yeniden ekranlarda yerini aldı. Aynı zamanda seslendirme ve dublaj sanatçısı olan Arslan en son Masumiyet dizisi oyuncu kadrosunda bulundu.

2010 Yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu Temiz Ev oyunu ile sahnelerde yer almaya başladı. Bunu ardından birçok tiyatro oyununda sahne aldı.

Haberin Devamı

2010 yılında Kerem Yılmazer Ödülleri’nde Genç Yetenek Teşvik Ödülü almaya hak kazandı. 2011 yılında Sadri Alışık Müzikal ya da Komedi Efes Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Aynı zamanda 2011 yılında Afife Jale Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu dalında aday olmuştur.

BAKMADAN GEÇME!