Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm'ün çekimleri nerede yapıldı?

Güncelleme Tarihi:

Müslüm filmi nerede çekildi Müslümün çekimleri nerede yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2019 18:42

Müslüm Gürses'in çarpıcı hayatına odaklanan Müslüm filmi, konusu ve oyuncuları kadar, nerede ve zaman çekildiği ile de merak ediliyor. Peki, Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm'ün çekimleri nerede yapıldı?

Haberin Devamı

Büyük ilgi gören ve yaklaşık 6,5 milyon kişi tarafından izlenen 'Müslüm' filmi, arabesk müziğin efsanevi ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini etkileyici bir şekilde izleyiciye sunuyor. Filmi izleyen seyirciler de bu filmin nerede çekildiği hakkında internette araştırma yapıyor. İşte, 2018'e damga vuran Müslüm filmi hakkında ayrıntılar...

Müslüm filmi; Müslüm Gürses'in Şanlıurfa'daki çocukluğundan başlayıp Adana'da keşfedilmesine ve İstanbul'da yıldızlaşmasına kadar pek çok bilinmeyen yönü ele alınıyor.

2018'de vizyona giren filmin çekim mekanlarından ilki Müslüm Gürses’in doğduğu yer olan Halfeti. Müslüm Gürses’in hayatından geçen her şehir, hiç atlanmadan filmde yer alıyor. Adana ve İstanbul da filmin çekimlerine sahne olan diğer şehirler.

Haberin Devamı

MÜSLÜM FİLMİNİN KONUSU

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişilere, çok sevdiğini her fırsatta dile getirdiği eşi Muhterem Nur’a odaklanılıyor.

BAKMADAN GEÇME!