Murat Ceylan kimdir? Survivor Murat Ceylan kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Murat Ceylan kimdir Survivor Murat Ceylan kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2018 16:15

Güçlü fiziği ve adada oynanan yarışmalardaki hırsıyla hemen kendini belli eden Murat Ceylan'ın kim olduğu, özel yaşamı ve kariyeri Survivor izleyicileri tarafından merak ediliyor. Survivor Murat hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, konu hakkında araştırma yapıyor. Peki, Murat Ceylan kimdir? Survivor Murat Ceylan kaç yaşında?

Haberin Devamı

Survivor 2018 tüm hızıyla devam ederken seyircilerin en çok merak ettiği isimlerden biri de Murat Ceylan oldu. Güçlü fiziği ve atletik yapısı ile hemen dikkatleri üzerine çeken Murat Ceylan'ın özel hayatına dair merak ettikleri konuları araştıran vatandaşlar, bu konuda meraklarını gidermeye çalışıyor. İşte Survivor 2018'in hırslı yarışmacısı Murat Ceylan hakkında merak edilenler...

MURAT CEYLAN KİMDİR?

15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Murat Ceylan, lise eğitimini tamamlamasından ardından İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti. Londra'daki Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım eğitimi alan Murat Ceylan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu.

Küçük yaşlarda piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, bu alanda Ergican Saydam'dan müzik dersleri de aldı. Müziğin yanı sıra birçok spor dalı ile ilgilenen Murat Ceylan, İstanbul Atlı Spor Klubü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır.

2013 yılında Panama'da düzenlenen Survivor yarışmasına katılan ve burada yarıştığı gönüllüler takımındaki performansıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Murat Ceylan, 2014 yılında "Para Bende" adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.

2016 yılında profesyonel müzik kariyerine ilk adımını atan Murat Ceylan, Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel aranjörlüğünde, söz ve müziği kendisine ait olan "Yeni Nesil" adlı ilk albümünü piyasaya çıkarttı. Yine 2016 yılında oyunculuk hayatına da başlayan Murat Ceylan "Familya" adlı dizide "Ateş Beyoğlu" karakterine hayat verdi. Murat Ceylan bu dizide Uğur Yücel, Sezer Avcı ve Erkan Kolçak Köstendil gibi önemli isimlerle birlikte rol aldı.

Son olarak TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2018 yarışmasında yer alan Murat Ceylan, gönüllüler takımında mücadele ediyor ve sık sık yarışmada yaşanan olaylar ve performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

BAKMADAN GEÇME!