Mükemmel Eşleşme oyuncuları kimler, konusu ne? İşte Mükemmel Eşleşme dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Mükemmel Eşleşme oyuncuları kimler, konusu ne İşte Mükemmel Eşleşme dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2022 20:07

Mükemmel Eşleşme dizisi oyuncuları, dizinin ilk bölümü öncesi yayınlanan tanıtım fragmanları ile dikkat çekti. Yönetmenliğini Emre Kavuk'un üstlendiği, senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı Mükemmel Eşleşme dizisi 16 Temmuz Cumartesi akşamı ilk bölümü ile yayın hayatına başlayacak. Romantik komedi türündeki dizide kocaman kalabalık bir aile ve sıcacık insan hikayeleri anlatılacak. Peki, Mükemmel Eşleşme oyuncuları kimler, konusu ne? İşte Mükemmel Eşleşme dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Mükemmel Eşleşme oyuncuları ekran başındakilerin dikkatini çekti. MinT Motion Pictures imzalı, Mükemmel Eşleşme 1. bölümü ile TRT1 ekranlarında cumartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Emre Kavuk'un yönetmen koltuğunda oturduğu romantik komedi türündeki dizide Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Asuman Dabak, Neslihan Yeldan ve Eylül Öztürk gibi isimler yer alacak.

MÜKEMMEL EŞLEŞME KONUSU NEDİR?

Komedi türündeki yapımda annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını konu alınacak. Kocaman kalabalık bir aile ve sıcacık insan hikayelerinin yer aldığı "Mükemmel Eşleşme " 16 Temmuz Cumartesi TRT 1'de...

Mükemmel Eşleşme oyuncuları kimler, konusu ne İşte Mükemmel Eşleşme dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu

Haberin Devamı

MÜKEMMEL EŞLEŞME OYUNCULARI KİMLER?

Mükemmel Eşleşme dizisi oyuncuları Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral gibi isimler yer alıyor.

MÜKEMMEL EŞLEŞME TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI

 

BAKMADAN GEÇME!