Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. bölüm fragmanında Sultan Murad adaleti sağlayabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. bölüm fragmanında Sultan Murad adaleti sağlayabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 18:53

Muhteşem Yüzyıl Kösem yayınlanan 9. bölüm fragmanında oldukça heyecanlı dakikalar yaşanacağının sinyallerini verdi. Herkes tarafından ilgiyle takip edilen tarih dolu dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç gelişmeler yer alacak. Yeni bölümde Anadolu’daki isyanı bastırmak için Bergama kalesi önlerine gelen Sultan Murad, kaleye girmek için ekibiyle beraber akıl almaz bir plan yapar. İşte, Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen heyecan dolu dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Herkes tarafından oldukça sevilen dizinin yeni bölümü cuma akşamı diziseverlerle buluşacak. Dizinin yeni bölümüne damga vuran gelişmeler yaşanacak. Yeni bölümde Bergama kalesine sızan Sultan Murad ve ekibi pusuya düşüyor. İşte, Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan Murad adaleti sağlamak için savaşıyor!

Anadolu’daki isyanı bastırmak için Bergama kalesi önlerine gelen Sultan Murad, kaleye girmek için ekibiyle beraber akıl almaz bir plan yapar. Bergama kalesine sızan Sultan Murad ve ekibi pusuya düşer.

Ahalinin linç etmeye çalıştığı Farya, saldırıdan son anda kurtulur. Aldığı acı haberle kaderi tamamen değişecektir… Kösem Sultan, Farya’ya saldıranların elebaşlarını en ağır biçimde cezalandırır.

Haberin Devamı

Saldırıyı Ayşe Sultan’ın yaptığına dair bir delil olmasa da Farya Ayşe’nin yaptığından emindir. Acıdan gözü dönen Farya Ayşe’yi suçlar. Ayşe Sultan ölümle burun buruna gelir.

Kâsım’ın cezalandırılması, Şehzade İbrahim’in korkularını tetikler. Kendini odaya kapatan İbrahim için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Payitahta dönen Sultan Murad, Farya’ya yapılan saldırıyı öğrenince çok öfkelenir. Bu işte parmağı olan herkes bedelini ödeyecektir…

Muhteşem Yüzyıl Kösem Cuma 20.00'de Fox’ta!

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de geçen hafta geçmişten gelen korkular su yüzüne çıkıyor!

Farya’nın hamileliği saraya bomba gibi düşüyor! Kösem Sultan, Sultan Murad’ın Şehzade Kâsım’ı kapattığını öğreniyor! Sultan Murad ve Kösem karşı karşıya geliyor! Ayşe Sultan Farya’nın hamile olduğunu öğrenince öfkeden deliye dönüyor!  

Kösem, Şehzade Kâsım’ın kapatılmasından sorumlu olan herkesten intikamını alıyor! Sultan Murad Anadolu’da başlayan isyan haberini alıyor!

Gevherhan ve Silahdar aşkı gittikçe alevleniyor! Ayşe, Farya’ya müthiş bir tuzak kuruyor! Farya ölümle burun buruna geliyor! Sultan Murad, Anadolu’ya sefere çıkıyor!

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!