Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. yeni bölüm fragmanında Sultan Murad savaş veriyor

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. yeni bölüm fragmanında Sultan Murad savaş veriyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 17:02

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. yeni bölüm fragmanında büyük bir savaş veren Sultan Murad, karşısındaki iki büyük sorunla mücadele etmektedir. Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. yeni bölüm fragmanında Sultan Murad hem Kösem Sultan'ın fitnesiyle ve hem de pençeleştiği hastalıkla mücadele etmektedir. İşte, Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. yeni bölüm fragmanında savaş vermek zorunda kalan Sultan Murad, gücünün son damlasına kadar kullanmakta kararlıdır. Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. yeni bölüm fragmanında fetva isteyen Sultan Murad, kardeşlerinin katline karar vermiştir. İşte, Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. yeni bölüm fragmanında yaşanacak olaylar hakkında bazı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Sultan Murad hem ölümle hem de Kösem Sultan’la savaşıyor!

Sultan Murad’ın şehzadeleri Süleyman ve Selim’e, Sinan tarafından veba bulaştırılır. Fenalaşan şehzadeler vefat eder. Sultan Murad bir kez daha evlat acısıyla sınanır.

Sultan Murad hastalanır. Padişaha, şehzadelerden veba bulaştığını düşünülür. Oğlunun öleceğini düşünen Kösem Sultan, Şehzade Kâsım ve İbrahim’i yeniçeri ocağında takdim eder. Bunu öğrenen Sultan Murad yeniçeri ocağını basar. Ana oğul bu defa tüm askerin önünde karşı karşıya geri gelir. Kösem Sultan geri adım atacak mıdır?

Haberin Devamı

Sultan Murad, Kösem Sultan’ı durdurmanın tek yolunun kardeşlerini öldürmek olduğuna karar verir. Şeyhülislamdan fetva ister. Bunu öğrenen Kösem Sultan, Sultan Murad’ı tahttan indirmek için isyan tertip eder. Fakat kendi kazdığı kuyuya düşer! Sultan Murad Şehzade Kâsım ve İbrahim’e cellat gönderir.

BAKMADAN GEÇME!