Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. bölüm fragmanında Şehzade Bayezid’in idam hükmü veriliyor

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. bölüm fragmanında Şehzade Bayezid’in idam hükmü veriliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 17:19

Muhteşem Yüzyıl Kösem yayınlanan 20. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Sultan Murad, Şehzade Bayezid’in idam hükmünü veriyor. İşte, Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranların hemen hemen herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Sultan Murad canına kast edenin kardeşi Bayezid olduğunu öğreniyor ve idam hükmünü veriyor. İşte, Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan Murad, Şehzade Bayezid’in idam hükmünü veriyor!

Sultan Murad canına kast edenin kardeşi Bayezid olduğunu öğreniyor! Kösem Sultan ölümle burun buruna geliyor! Gülbahar Sultan son anda, kaçıyor! Farya, Sanavber’in casus olduğunu ifşa ediyor! Sultan Murad Şehzade Bayezid’in hükmünü veriyor! Şehzade Bayezid her şeyden habersiz payitahta dönüyor! Revan kalesi Emir’i, Sultan Murad’a düello teklif ediyor! Gülbahar Sultan ve Sinan Paşa, Bayezid’i saraydan kaçırmaya karar veriyor! Sultan Murad, Revan’ı fethediyor!

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Altı yaşındaki oğlu tahta geçtiğinde “Saltanat Naibeliği” makamına yükselen Kösem Sultan, tüm düşmanlarını alt ederek elde ettiği iktidarının yanı sıra saltanat naibeliğiyle dünyaya diz çöktüren bir sultan olmuştur. Oğlu IV. Murad üzerinden devletin en büyük otoritesi haline gelen Kösem Sultan’ın gücü, iktidarı ele alma isteğinde olan Sultan Murad’ın demir yumruğuyla sarsılacak; sıradan olmayı asla kabul edemeyecek iki kişi; ana ve oğul, hünkar ile sultan karşı karşıya gelecektir.Bağdat Fatihi IV. Murad, azmi, kararlılığı ve kudretiyle Osmanlı İmparatorluğu’na Kanuni Sultan Süleyman’dan sonraki en güçlü dönemini yaşatacak; devletin içeride ve dışarıda girdiği yenilgiler çağını kapatacaktır. Dizi, Osmanlı’nın hasret kaldığı güçlü dönemleri geri getiren IV. Murad’ın Kösem Sultan’a karşı iktidar yürüyüşünü ve hiç bilmediği bir yere, hiç tanımadığı bir adama sığınmaya gelen Farya ile olan tutkulu dolu aşkının destanını anlatacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!