Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölüm fragmanında neler yaşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 18:32

Muhteşem Yüzyıl Kösem yayınlanan 15. bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Tarih kokan dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde neler yaşanacağı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. İşte, Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar.

Haberin Devamı

Ekranların tüm diziseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen heyecan dolu dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Heyecanlı dizi yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde Sultan Murad düşmanlarının kim olduğunu öğrenmişti ve Sultan Murad ve Şehzadeler suikasta uğramıştı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak ediliyordu. İşte, Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölüm fragmanıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan Murad düşmanlarının kim olduğunu öğreniyor! Sultan Murad ve Şehzadeler suikasta uğruyor! Gülbahar Sultan ve Sinan Paşa’nın iş birliği ifşa oluyor! Kösem Sultan, Gülbahar Sultan’a büyük bir ceza veriyor! Gülbahar Sultan her şeyi itiraf ediyor! Sultan Murad payitahta yeni gözdesiyle beraber dönüyor! Farya hareme gelen yeni gözdenin hayal kırıklığını yaşıyor! Kösem Sultan, Şehzade Bayezid’e tarafını seçmesini söylüyor! Şeyhülislam ve Gülbahar Sultanın kendine karşı ihanet içinde olduğunu öğrenen Sultan Murad görülmemiş bir karar veriyor! Farya, Ayşe’nin yaptığı her şeyi öğreniyor!

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Türkiye’nin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinde büyük hayran kitlesine sahip “Muhteşem Yüzyıl Kösem” yeni sezonunda dev kadrosuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. 

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği “Muhteşem Yüzyıl Kösem”, "Devlet-i Aliyye" ile nikahlı Kösem Sultan ile oğlu Murad’ın savaşını konu aldığı yeni sezonunda Osmanlı’nın tarihinde yepyeni bir perde açacak.

Altı yaşındaki oğlu tahta geçtiğinde “Saltanat Naibeliği” makamına yükselen Kösem Sultan, tüm düşmanlarını alt ederek elde ettiği iktidarının yanı sıra saltanat naibeliğiyle dünyaya diz çöktüren bir sultan olmuştur. Oğlu IV. Murad üzerinden devletin en büyük otoritesi haline gelen Kösem Sultan’ın gücü, iktidarı ele alma isteğinde olan Sultan Murad’ın demir yumruğuyla sarsılacak; sıradan olmayı asla kabul edemeyecek iki kişi; ana ve oğul, hünkar ile sultan karşı karşıya gelecektir.Bağdat Fatihi IV. Murad, azmi, kararlılığı ve kudretiyle Osmanlı İmparatorluğu’na Kanuni Sultan Süleyman’dan sonraki en güçlü dönemini yaşatacak; devletin içeride ve dışarıda girdiği yenilgiler çağını kapatacaktır. Dizi, Osmanlı’nın hasret kaldığı güçlü dönemleri geri getiren IV. Murad’ın Kösem Sultan’a karşı iktidar yürüyüşünü ve hiç bilmediği bir yere, hiç tanımadığı bir adama sığınmaya gelen Farya ile olan tutkulu dolu aşkının destanını anlatacak.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!