Muhteşem ikili gecesi

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem ikili gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 14:45

Kanal D’nin iddialı projesi “Muhteşem İkili” bu akşam başlıyor. Gözü kara iki polisin maceralarını ekrana taşıyacak dizinin detaylarını, oyuncuları Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel anlattı.

Haberin Devamı

“Muhteşem İkili” bu akşam ekran yolculuğuna başlıyor. Öncelikle diziyi ve canlandırdığınız karakteri sizden dinleyelim...

- Kerem Bürsin: Çok eğlenceli bir proje. Derdimiz bu projede insanların eğlenmesi ve gülümsemesi. Canlandırdığım MKC, sadece kendine güvenen, kendini hep doğru bilen, ailesine karşı acayip korumacı, arada kıskançlığa kayan, boşanmış ama bunu kabul etmeyen bir adam.

- İbrahim Çelikkol: “Muhteşem İkili” içinde hem polisiye hem komedi barındıran, izleyiciye güzel vakit geçirtebilecek bir dizi. Biz çekerken çok eğleniyoruz. Umarım bu enerji izleyiciye de doğru şekilde yansır.

Canlandırdığım Barca karakteri için Anadolu yakasının en başarılı, en gözü kara polisi diyebilirim. Karısını bir suikast sonucu kaybettikten sonra kendisini sevdiklerine ve mesleğine adamış. Barca’nın hikaye sürecini ben de heyecanla bekliyorum. 

Haberin Devamı

- Öykü Karayel: Canlandırdığım Yağmur karakteri bekar ve çalışan bir anne. Her işe kendisi yetişen, kendi ayakları üzerinde sağlam şekilde durabilen biri. Eski eşi MKC’yle aralarında hâlâ bir sevgi bağı olsa da bir arada olamıyorlar.

O yüzden Yağmur’un isteğiyle ayrılmışlar. Cins bir tip azıcık MKC. Yaşam tarzı Yağmur için fazla sert. Aile olmanın dışında da ağır sorumlulukları olduğu için Yağmur kendini hep değersiz hissetmiş onun yanında. Bu yükten kurtulmak için de oğlunu tek başına büyütmeyi göze almış.

- Özge Gürel: Nilüfer, “Arkadaş olsak ne eğleniriz” diyeceğiniz bir karakter. Korkusuz, fütursuz, net ve eğlenceli. Ama işin bir de görünmeyen yüzü var. İnsanların damarına basmayı sevse de damarına basılmasını, hayatının kurcalanmasını sevmiyor. Barca en uzak durması gereken kişi, bunu Nilüfer de en başından biliyor ama duramayacak tabii.

Dizideki karakterinize bir şey söylemek isteseniz, bu ne olurdu?

- Kerem Bürsin: Sus... 

- İbrahim Çelikkol: Delisin.

- Öykü Karayel: Bu kadar kontrollü olma, biraz rahatla. 

- Özge Gürel: Arada gardını indirebilirsin.

Set yoğun geçiyor biliyoruz ama ya çekim sonraları? Setten arta kalan zamanlarda neler yapıyorsunuz?

Haberin Devamı

- Kerem Bürsin: Yoğun geçiyor ama ne kadar yoğun olsa da benim için önemli ve özel olan şeyleri yapmaya zamanım kalıyor.

- İbrahim Çelikkol: Bu dönemde kendimi tamamen diziye ve karaktere adapte etmiş durumdayım. Çok yoğun bir tempoda çekim sürecindeyiz. Kendime kalan vakitte sadece dinleniyor ve aileme vakit ayırıyorum.

- Öykü Karayel: Daha yeni yeni üstünde çalışmaya başladığımız bir tiyatro projesi var. Yakında provalar da başlıyor, onunla meşgul oluyorum.

- Özge Gürel: Evde vakit geçirmek önceliğim. Onun dışında rutinimi korumaya çalışıyorum; arkadaşlarım, yeni filmler, orman yürüyüşleri...

BİZİMLE EĞLENMEYE HAZIR MISINIZ?

 ◊ Son olarak “Muhteşem İkili” izleyicilerine neler söylemek istersiniz?

Haberin Devamı

- Kerem Bürsin: Umarım bizimle eğlenmeye hazırsınızdır.

- İbrahim Çelikkol: Umarım en az bizim kadar siz de seversiniz.

- Öykü Karayel: Bence oldukça eğlenecekleri, ara ara duygusallaşacakları, güzel, çok samimi bir iş geliyor, hazır olsunlar.

- Özge Gürel: Zıtlıkların çarpışmasından doğan bol aksiyonlu, çok keyifli, ara ara hüzünlü bir iş onları bekliyor. Tadını çıkarın. Umarım siz de bizim kadar seversiniz.

Muhteşem ikili gecesi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!