Muhteşem İkili dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem İkili dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2018 23:25

Muhteşem İkili dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Barca’ya Ahsen’den gelen telefondan sonra artık Muhteşem İkili Ahsen’in çok yakınlarında olduğundan emindi. Son bölümün bitmesinin ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Muhteşem İkili dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşattı. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde yılbaşı akşamı Feridun bütün aileyi bir arada topladı. Son bölümün bitmesinin ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Barca’ya Ahsen’den gelen telefondan sonra artık Muhteşem İkili Ahsen’in çok yakınlarında olduğundan emindir. Ama Ahsen neden iletişim kurmamaktadır? Muhteşem İkili’nin gündemini bu meşgul eder. Yılbaşı akşamı Feridun bütün aileyi bir arada toplayacaktır. Ahsen ise iyice yakınlaşmış olan Barca ve Nilüfer’in arasını bozmak için yeni planlarla sahneye çıkar. Arka arkaya cinayetler işleyen boksör ise Barca ve MKC’nin ilgilendikleri diğer gizemli konudur.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!