Müge Anlı yeni sezonu Acun Ilıcalı'nın kanalı Exxen’e mi yayınlanacak? Yeni sezon ne zaman başlayacak? Açıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlı yeni sezonu Acun Ilıcalının kanalı Exxen’e mi yayınlanacak Yeni sezon ne zaman başlayacak Açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2021 13:04

Kısa bir süre önce sezon finali yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.13 yıldan bu yana ATV ekranlarında program yapan Müge Anlı'nın yeni sezonda, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'e transfer olacağı iddia edildi. Peki, Müge Anlı yeni sezonu Acun Ilıcalı'nın kanalı Exxen’e mi yayınlanacak? Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Sosyal medya üzerinden yayılan iddiada Müge Anlı'nın yeni döneme Acun Ilıcalı'nın paralı kanalı olan Exxen'de başlayacağı Acun Ilıcalı'nın bu transfer için kesenin ağzını açtığı öne sürülmüştü. Acun Ilıcalı'nın bu transfer için kesenin ağzını açtığı söylentiler arasındaydı. Eylül ayında yeni sezona başlayacak olan Anlı'dan bu iddiaya yanıt geldi. Müge Anlı, yeni sezonda da Tatlı Sert ile ATV ekranlarında olacağını belirtti.

MÜGE ANLI YENİ SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sezon finalinde ekibiyle birlikte çok iyi sezon geçirdiklerinin altını çizen Müge Anlı, eylül ayında izleyicisiyle yeniden buluşacağının müjdesini verdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert 14. Sezonu ile atv ekranlarında olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!