Müge Anlı bugün var mı, yok mu? Müge Anlı ile Tatlı sert yeni bölüm ne zaman? 14 Mayıs 2021 ATV yayın akışı…

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlı bugün var mı, yok mu Müge Anlı ile Tatlı sert yeni bölüm ne zaman 14 Mayıs 2021 ATV yayın akışı…
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2021 11:35

ATV ekranlarında hafta içi her sabah yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bayramda ekranlarda yer almaması Müge Anlı bugün var mı, yok mu sorularını beraberinde getirdi. Hafta içi her gün saat 10:00’da izleyicilerle buluşan Müge Anlı ve ekibi 14 Mayıs Cuma günü ekranlarda olmayacak. Peki, Müge Anlı ile Tatlı sert yeni bölüm ne zaman? 14 Mayıs 2021 ATV yayın akışı…

Haberin Devamı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı en son 12 Mayıs'ta izleyicilerle buluşmuştu. Son bölümde Nezen Germiyen cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme yaşanmıştı. Şüpheli Ahmet Taşkın'ın koğuş arkadaşı, cinayetin kendisine itiraf edildiğini söylemişti.

Müge Anlı ve ekibi bayram nedeniyle çekimlerine ara verdi. En son 12 Mayıs'ta izleyicilerin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 17 Mayıs Pazartesi günü kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Yayınlanan son bölümde Müge Anlı, hayırsever insanlara tablet ve tekerlekli sandalye yardımları için teşekkür etti. Bayramın gelişi ile beraber dünyaya barış ve sağlık gelmesini temenni ederek bayramı mübarek etti. Hatice Hanım, eşinin bakmaması sebebi ile ayrıldığını, ailesinin yanına gittiğini belirttikten sonra oğlu Fırat Taş'ı da yanında aldığını, 1999 doğumlu Ramazan ve 2000 doğumlu Esra'yı babasına bıraktığını, sonradan 2004'te çocukların yurda bırakıldığını öğrendiğini aktardı.

Haberin Devamı

14 MAYIS 2021 ATV YAYIN AKIŞI

Hafta içi her sabah 10.00-13.00 saatlerinde ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yerine 14 Mayıs Cuma günü, Kardeşlerim adlı televizyon dizisi ve 'Nihat Hatipoğlu Sorularını Cevaplıyor' programı yer alıyor. 

Müge Anlı bugün var mı, yok mu Müge Anlı ile Tatlı sert yeni bölüm ne zaman 14 Mayıs 2021 ATV yayın akışı…

BAKMADAN GEÇME!