Mucize Doktor'da Doktor Ela sürprizi! Yasemin Ergene Özilhan Mucize Doktor'a konuk oluyor

Güncelleme Tarihi:

Mucize Doktorda Doktor Ela sürprizi Yasemin Ergene Özilhan Mucize Doktora konuk oluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2019 21:05

FOX TV ekranlarında ilgiyle izlenen Mucize Doktor dizisinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Bir dönemin efsanelerinden olan Doktorlar dizisinde doktor Ela karakterine hayat veren Yasemin Ergene Özilhan Mucize Doktor'a konuk oyuncu olarak katılacak. Peki, Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? Mucize Doktor'da bu hafta neler olacak? İşte, Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı ve yayın günü.

Haberin Devamı

Yayınlandığı günden itibaren sevilerek izlenen Mucize Doktor 12 Aralık akşamı yayınlanacak olan 14. bölümü ile diziseverlerle buluşacak. Dizinin yayınlanan fragmanı ilgi görürken, oyunculuk kariyerini evlendikten sonra noktalayan Yasemin Ergene Özilhan'ın yeni bölüme damga vurması bekleniyor. Başarılı oyuncunun dizinin ilerleyen bölümlerinde de kadroda devam edip etmeyeceği ise henüz belli değil. İşte, Mucize Doktor 14. bölüm fragmanı..

MUCİZE DOKTOR'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yavaş yavaş ilerleme kaydeden Ali’nin önünde şimdi büyük bir engel vardır; Adil’in de desteklemesiyle Ali sonunda birine dokunmaya karar vermiştir. Ama bu iş kesinlikle göründüğü kadar kolay değildir. Diğer tarafta Ferman’la ilgili hayal kırıklığına uğrayan Beliz bir yolculuğa çıkar. Ferman bakımını üstlendiği vakayı fazlasıyla kişiselleştirir ve Ali’yle tam bir çıkmaza girerler. Vakayı devretmeye bile kalkan Ferman hem kişisel hem profesyonel hayatında köşeye sıkıştıkça sıkışır. Bir takım hasta yakınlarının öfkesi Ali’yi hedef bulur. Ve sonunda sırlar açığa çıkar.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!