Mucize Doktor'da Adil Hoca neden ayrıldı? Adil Hoca'nın ölüm sahnesi çok konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Mucize Doktorda Adil Hoca neden ayrıldı Adil Hocanın ölüm sahnesi çok konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2021 10:04

Mucize Doktor'un 49. Bölümüne Adil Hoca’nın ölümü damga vurdu. Dizinin sevilen karakteri Adil Hoca, kurşunların hedefi oldu ve ameliyat masasında hayatını kaybetti. Adil Hoca'nın ölüm sahnesi sosyal medyada da çok konuşuldu. Dizi takipçileri ayrılık nedenini merak ediyor. Peki, Mucize Doktor'da Adil Hoca neden ayrıldı?

Haberin Devamı

Mucize Doktor son bölümünde iki aile arasındaki husumette kurşunun hedefi Adil Hoca oldu. Apart topar ameliyata alınan Adil Hoca, daha fazla dayanamadı ve hayatını kaybetti. Bir süredir ayrılacağı konuşulan Adil Hoca'nın nasıl veda edeceği merak ediliyordu. 

REHA ÖZCAN'DAN VEDA PAYLAŞIMI

Reha Özcan, veda sahnesi ardından YouTube kanalından diziye veda mesajı paylaştı. Usta oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Adil olmak çok zor özellikle bu tencere dipli dünyada. Ben bir Ali'ye tutuldum onun hayat bulması için çok sevdim onu. Adil öldü ama şimdi sıra sizde. İhtiyacınız olan sevgiyi Adil olup attırın birbirinize çünkü bu dünyada siz de dahil olmak üzere bir çok Ali var. Yardımlaşma saygının en temel kuralı. Dünyayı iyilik kurtarır. Hep birlikte iyiliğe kaçalım.Bana gösterdiğiniz teveccühe minnettarım. 'Mucize Doktor'da bu karakteri oynamama vesile olan herkese çok teşekkür ederim. Muhteşem bir ekipten ayrılmanın hüznü içinde olsam da yarın çok güzel bir gün olacak. Yeni bir karakterin dünyasında buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!