Meryem oyuncuları kimdir? Meryem dizisinin karakterleri kimlerdir?

Güncelleme Tarihi:

Meryem oyuncuları kimdir Meryem dizisinin karakterleri kimlerdir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2017 19:23

Meryem dizisi oyuncuları, ekrana gelen ilk bölümü ile birlikte birçok seyircinin dikkatini çekti. Kanal D ekranlarının yeni dizisi Meryem, ekranlara bomba gibi düştü. Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan'ın başrollerinde oynadığı dizi, sürükleyici konusu ile ilk bölümden dikkatleri üzerine topladı. Peki, konusu kadar karakterleri ile de dikkat çeken Meryem dizisi oyuncuları kimdir? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Meryem dizisi oyuncuları, ilk bölümü ile izleyicilerin beğenisine sunuldu. Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Meryem dizisi, aşık olduğu adam için işlemediği suçu bile kabul eden bir kadının başından geçen olayları ele alacak. Peki, etkileyici konusuyla dikkat çeken Meryem dizisi oyuncuları kimdir? İşte, dizi ve karakterleri hakkında detaylı bilgiler

MERYEM DİZİSİ OYUNCULARI

Furkan Andıç

Savaş Sargun

Sargun Ailesi'nin veliahtı. Mütevazı ve vicdanlı bir genç adam. Sevgilisi Sevinç, Meryem ve Oktay’ın yaptığı kazada karnında bebeğiyle ölünce dünyası darmadağın oluyor. Şimdi tek amacı intikam. Doğrunun peşinden giden, yalanla oyunla işi olmayan biri.

Meryem oyuncuları kimdir Meryem dizisinin karakterleri kimlerdir

Haberin Devamı

Ayça Ayşin Turan

Meryem Akça

Hikayenin en masum karakteri. Babası Arif’in fırınında çalışıyor. Annesini kaybetmiş. Babası ve sevgilisi Savcı Oktay’dan başka kimsesi yok. Sevgilisi Oktay’ın suçunu üstleniyor ve normal giden sakin hayatı bir gecede altüst oluyor. Hem büyük bir sırrı saklamak hem de kendine söylenen yalanlara rağmen hayatla baş etmek zorunda.

AYÇA AYŞİN TURANAYÇA AYŞİN TURAN

Cemal Toktaş

Oktay Şahin

Meryem’in uzun zamandır sevgilisi. Savcılık görevine başlamadan önceki gece kazaya karışıyorlar. Direksiyonda kendisi olmasına rağmen Meryem’in suçu üstlenmesini kabul ediyor. Kendisini kurtarmak için her türlü yalanı söyleyebilecek, para ve güç için her şeyi göze alabilecek biri. Gözü hep yüksekte.

Açelya Topaloğlu

Derin Berker

Savaş’ın çocukluk arkadaşı. Ama ona yıllardır aşık ve Savaş’ı kaybetmemek için bunu saklıyor. Aşkı için her şeyi yapabilecek kadar gözü kara.

Bestemsu Özdemir

Beliz Bilen

Başarılı ve zengin bir boşanma avukatı. Savcı Oktay’ın üniversiteden arkadaşı ve gizli sevgilisi. Oktay’ın, Meryem’den ayrılıp kendisine kalmasını bekliyor. Aşkı yüzünden Oktay’ın isteğiyle bu yalanlarla dolu hikayenin bir parçası haline geliyor.

Serenay Aktaş

Burcu Aktar

Haberin Devamı

Komiser Burcu. İşini doğru yapmaya çalışan, dürüstlükten yana bi karakter. İnatçı ve gördüğü usulsüzlüklere göz yummuyor. Meryem’in davasında etkin bir rolü olacak.

Kenan Acar

Güçlü Tekiner

Sargun Malikanesi'nin müştemilatında çalışan Gülümser’in oğlu. Savaş’la beraber büyümüşler, onun kardeşi, dostu, sağ kolu, her şeyi. Savaş ile beraber Sevinç’in ölümünden sonra davanın ve katilin peşine düşüyorlar.

MERYEM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabilecek bir Savcı Oktay, Âşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsı ile gözü kararan Savaş…

Yağmurlu bir gecede yaşanan kaza bu üç insanın hayatını değiştirir. Adalet adamı Oktay güce, gücün adamı Savaş adalete muhtaç ilerler bu yolda.
Her iki adamın günahlarının yükünü Meryem çeker… Ta ki aşk denkleme dâhil olup, adaleti getirene kadar…

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!