Meryem 11. bölüm 2. fragmanı: Meryem ve Savaş arasında neler oluyor?

Güncelleme Tarihi:

Meryem 11. bölüm 2. fragmanı: Meryem ve Savaş arasında neler oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2017 10:56

Meryem 11. bölüm yeni fragmanı izleyicilerle buluştu. Kanal D ekranlarının duygu yüklü çarşamba dizisi Meryem bu akşam 11. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Meryem ve Savaş arasında şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak, öte yandan Burcu ve Güçlü yakınlaşacak. İşte Meryem 11. bölüm fragmanları ve özeti!

Haberin Devamı

Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D ekranlarının kısa sürede büyük bir başarı elde eden dizisi Meryem 11 Ekim Çarşamba günü ekrana gelecek olan 11. bölümünde Meryem ve Savaş birbirlerine yaklaşmaya başlıyor. İkili arasında duygu yüklü anlar yaşanıyor. İşte Meryem yeni bölüm fragmanları!

Meryem ve Savaş yaşadıkları sorunların acılarından biraz olsun uzaklaşıyorlar! Birbirlerine olan ilgileri gittikçe ortaya çıkmaya başlıyor! Savaş, Meryem'e kol kanat olmaya devam edeceğini belirtirken; Meryem, son zamanlarda trajik olayların etkisiyle ürkek adımlarla hareket ediyor! Burcu ve Güçlü ise, vurulma olayından sonra birbirlerine daha da kenetleniyorlar. Güçlü, sonunda Burcu'ya gerçek duygularını açmaya başlıyor! Meryem 11. Bölüm 11 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arif’in konuştuğu haberini alan Oktay ve Savaş, ne söylediğini öğrenmek üzere kliniğe doğru yol alırlar. Üstelik Meryem kliniğe girmiş, babasına ulaşmak üzeredir. Arif’in tek amacı ise kızını Oktay’a karşı uyarmak ve kendisini komaya sokan kişinin o olduğunu söylemektir. Burcu, kendisini ve Güçlü’yü yaralayanın Ertan olduğundan şüphelenmeye başlar. Burcu ve Güçlü, Ertan’ın peşine düşerlerken Savaş, Arif’in konuştuğu haberini verdikten sonra ortadan kaybolan hemşirenin peşine düşer.

Sevdikleri zarar gördükçe kendini daha da suçlayan Meryem, kaza gecesiyle ilgili gerçekleri yazdığı bir mektubu Sevinç’in mezarına bırakır ve yeni bir karar alır. Savaş, Meryem’i kararından vazgeçirmek ve ona gerçekleri göstermek için elinden geleni yapacaktır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!